Poli wczoraj to też mogła być kolka. Mi położna powiedziała, że w czasie kolki najlepiej przystawiać dziecko do cyca, bo ono ssąc samo sobie masuje brzuszek i przynosi mu to ulgę. Nie wiem czy na kolki to działa, ale na kupki na pewno! Jak Kuba mi się pręży i widzę, że próbuje coś zdziałać to przystawiam do cyca i za chwile słychać wielkie srut
Gnidka co z kroczem? Myślałam, że już się pogoiło!
Martuszka Felek jest śliczny! I ja tak jak
Patik ja też niezbyt często czatuję na te fajne miniki ;/ ale to w sumie przez mojego męża. Ma bzika na punkcie fotografii i jak już wezmę aparat do ręki to się okazuje, że jest założony teleobiektyw, którym co najwyżej zrobię zdjęcia oka z bliska

ewentualnie jeszcze lampa błyskowa ma dziwne ustawienia
Bella te rozwórki rzeczywiście wyglądają strasznie, ale te 8 tygodni zleci jak z bicza strzelił! Ogromny buziak dla Natalki! ;**
Smoniczka wiem, że trudno to sobie wyobrazić, ale to minie! Do tego czasu musisz być twarda niczym chleb z biedronki :-) Ja też polecam bephanten i purelan, a jak się już wygoją to maltan, bo fajnie uelastycznia brodawki i jest z glukozą przez co dzieci podobno chętniej piją :-)
A ja nie mogę uwierzyć, że Kubuś wczoraj skończył miesiąc! Kiedy to zleciało? Wydaje mi się, że zaczęliśmy się z synem w miarę dogadywać. Jedyne co obie mogę zarzucić to fakt, że mały śpi z nami w łóżku. Wczoraj włożyłam go do łóżeczka, ale wyciągałam go jeszcze prędzej

ciągle mi się wydawało, że nie oddycha, że uleje i się tym zakrztusi i jeszcze inne paskudne rzeczy

jakieś pomysły na moją psychikę? Iść do tesco i kupić nową, a tą na śmietnik wyrzucić? :-)
Kto tam jeszcze nierozpakowany został?