Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lecicie samolotem?
Jasiek wczoraj od tego ciepła chyba wołał jeść co 1,5-2 godz. w ciągu dnia, od razu pomyślałam pewnie chce mu się pić, zrobiłam mu herbatkę rumiankową a on się wypiął na nią - nie będzie pił z butli i już, jedynie bezzębny uśmiech szczerzył jak mu smoczkiem po dziąsełkach jeździłam
i w ogóle stwierdziłam że jakiś nieśmiały chłopak mi rośnie - sam do mamy nie zagada, tylko się patrzy - a jak zacznę do niego mówić to się zaraz rozkręca i guga z przejęciem
powodzenia z dietą! buziaki dla Lenki

mama nie;-)
Po południu było marudztwo- spanie tylko i wyłącznie na rękach i mruczenie ...bidulek;-)
Wczoraj byliśmy w szpitalu na badaniu oka młodego. Na prawym oczku jest torbiel:-(ale na szczesce niegrożny, bo nie przeszkadza w patrzeniu i poruszaniu okiem. Za miesiąc kontrola
Mam nadzieje,że nic z tym się dziać nie będzie...:-

na męża też nawrzeszczałam...
masakra!
chyba odstawienie mleka itp. oraz ten bebilon pepti coś zadzialały. tylko jak sobie pomyslę, że to moje maleństwo może miec tą skazę to aż mi sie serce kraje... nic biedulka nie zje w późniejszym czasie