• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Bella- ja jesli Szymek zje wiecej niz 100ml to po odbiciu juz go nie dokarmiam, ale jesli mniej to probuje mu jeszcze butle wcisnac.
Gosia- witaj w nie tak deszczowej ostatnio Irlandii:) i na forum oczywiscie:-)
Sylwia- gratulacje;-) super, ze obylo sie bez interwencji lekarzy:happy2:
Ja tez sie pochwale, ze moja kluska pozbyla sie swojego dzikiego mieska z pepuszka- zaschlo i odpadlo, calkiem tak jak kikut:tak:
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki tez sie rozkopuja w nocy? Szymon ostatnie 2 dni budzi sie z nozkami na kocykach, wiec dzisiaj go zapakuje w spiworek, chociaz raczej za nim nie przepada...

reklama
witajcie...my dzisiaj byłyśmy na warsztatach mamo to ja...całkiem fajne aczkolwiek nic ciekawego nie dowiedziałąm sie, troche próbek dostalismy, kropleki dicoflor, ubranko, itp. jesli u was sa to warto odwiedzic...
Warsztaty Mamo to Ja
Lenka przespała całe spotkanie:tak:....

Poli my ciemieniusze zapobiegamy szamponem w piance Musteli

Bella my też czasami dojadamy po odbicie ale z reguły to jest od razu(jak nie chce to wylewam mleczko)...nigdy nam sie nie zdarzyło pół godziny później

Cortina ja mam grupowe w pzu i dostałam tylko za pobyt w szpitalu po cc

paolinka u nas maly wisial godzinami, jakis czas temu bylo to 40min, a teraz 30 standardowo, a czasem 20 jak mu sie cos zmieni;)takze wg mnie to standard...nie ma co patrzec na innych, najwazniejsze zeby sie najadal a w trakcie nie szarpal z cycem...jesli odstepy miedzy karmieniem sa ok, to widocznie taki ma dziec zasiorb;)

witajcie lutowki...ostatnio tylko podczytuje bo na nic nie mam czasu...
ucze moje dzieciecie zasypiac samodzielnie w lozeczku:baffled:o ile w nocy jakos idzie (najlepiej po kapieli) to w dzien jest masakra bo sie cwaniak nauczyl zasypiac przy cycu:wściekła/y:

madzienka mysmy sie zapisali na te warsztaty, ale u nas dopiero w czerwcu.dobrze wiedziec jak sie zapowiadaja. ps. a jak z chustowaniem?naucza?

Martik u nas jest tak ze Nati powinna zjadac 150 ml ale jak zje 120-130 to jestem hepi a jak mniej to staram sie troche wcisnac ale ona nie chce i koniec hehe a mnie to frustruje:((
Nati raczej spi spokojnie i jak ja przykryje to zostaje przykryta:)

Cortina wg. Pana z PZU ogolnie jest kaska za cc ale ja mialam za slabe ubezpieczenie:( za to dali mi niespodziewanie za pobyt w szpitalu hahaha wiec zarobilam 660 plus 300 w formie karty do apteki doz:)) a zlozylam ze chce za cc wiec skladaj moze i u Ciebie sie czegos sami dopatrza;)))

Moja córcia mnie dzisiaj w nocy pozytywnie zaskoczyła. Wieczorem był mały problem z zaśnięciem. Ani cyc ani nic nie pomagało, no darła się jakby ktoś ją ze skóry obdzierał. Padła gdzieś ok 21 i spała... Uwaga, uwaga do 4:30 :szok: Dokładnie taką miałam minę jak sprawdzałam która godzina :-D

Teraz leży gwiazdeczka pod karuzelą i zaciesza, cudny widok :-)

Paol1nka ja w sumie nie patrzę ile czasu mała cycuje, ale obstawiam, że ok 15 - 20 minut. Zdarza się, że i w 10 się naje, to zależy od jej humoru i pełności cyca :-D

A za godzinę lecę ogarnąć moje włosy, bo zarosłam jak pudel :cool2::-D

reklama
Dzięki Bella, ja mam jedną z tych aptek niedaleko, to jeszcze w tym tygodniu wydam, bo mam ważną do 30.04.2013...

Dzisiaj ja miałam jazdę z Szymciem w nocy, nie mógł się najeść, a przy cycu zasypiał. Zasnął po butli i dokładce butli... Coś mi się sypie to karmienie, nie wiem o co chodzi. Ale synu przybiera- widać po polikach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry