reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Dzień dobry!

Zanetka - zdrówka dla Malwinki!!!!
smoniczka - smacznego grillowania:)
poal1nka - piękna nocka!!!! mój Jasiek jeszcze nigdy tak wcześnie nie zasnął na noc

U nas gryzienie paluszków, ale nic na dziąsełkach nie widzę, włoski natomiast się z tyłu głowy wytarły, taka już uroda niemowlaka, poczekamy na nowe:tak:

reklama
U nas wloski sie nie wytarly, coraz dluzsze ma. I kolor wlasciwie tez jak przy urodzeniu.

Zabkow nie widze, ale slini sie strasznie:szok: Moze nie caly dzien ale ma kilka takich momentow ze w 5 minut caly jest przemoczony. Ile takie slinienie moze trwac?

Ja tez juz lepiej rozumiem mojego dziecia. Czasem az dumna jestem z siebie ze trafilam z jego dana potrzeba :-p Ale wlasnie przed chwila marudzil w lozeczku, rozkopywal sie, nie chcial spac- to go siup na mate edukacyjna, niech sie aktywuje. No i 5 minut zachwycony spogladal na zabawki po czym zasnal na macie :sorry:

hej
wczoraj byłam do 22 sama z małymi.... myślałam, że na łeb dostanę :-D

Julek gryzie rączki jak na zęby. mi się wydaje, że wcześnie, ale kto wie... i włoski na głowie ma wytarte - normalne to :)

zanetka zdrówka dla malutkej!

Ostatnia edycja:
Gosia my dwie nocki w tygodniu jesteśmy same i jest to do ogarnięcia!!!!

u nas cieplutko, Lenka dosypia na balkonie, ciekawe jak będzie jutro....

nocek to bym też się nie obawiała :) bo Mikołaj śpi :) julek też - tylko z ewentualnymi przerwami na jedzenie :D ale w dzień Miki już nie śpi, a Julek wczoraj spał całe 10 minut!!! wiec oszaleć można :-D

helllo !!!

na poczatku moc zdrowka dla mojej slodkiej SYNOWEJ ! zdrowiej Malwinko !

Wlosy sie u nas nie wytarly, Cortin ma ich dosc sporo i coraz dluzsze, wyglada jak czeski pilkarz ;-) :sorry2: latem zaliczymy fryziera mysle :-)
Rece do buzi pcha, dziasla trze ale mysle ze to nie zeby tylko odkryl ze rece naleza do niego ;-) wg mojej dentystki od nabrzmialych dziasel, kresek na dziaslach do wyklucia zeba moze minac kilka dni jak i kilka miesiecy ;-) juz sie tego boje ;-)
Cortinka zmienia uzebienie i aktualnie jaramy sie jej nowymi zebami, Cortin musi wiec poczekac ;-)

u nas pogoda jesienna ;-) ale my na spacery chodzimy codziennie, pogoda nam nie straszna w robieniu km, jak wysle meza i sama nie spaceruje to zle mi z tym bardzo bo juz sie przyzwyczailam ;-)

yyy wiecej grzechow nie pamietam, codziennie poczytuje szczegolnie przy karmieniu w nocy ;-) ciezko mi strasznie nie usnac na siedzaco ;-)

buziaki od Prezesa :-p

Gosia moje tez śpią i niech tak zostanie....ale oprócz nocek jesteśmy 2,5 dnia same bo P pracuje w Rzeszowie, więc jakoś trzeba sobie dawać radę...a ja mam jeszcze przedszkolaka którego wożę i przywożę ale kto jak nie my mamuśki damy radę

no wlasnie kto da rade jak nie MAMA ;-)
397833_562430050464352_1110106166_n.jpg

Dzień nam dzisiaj szybko zleciał, ja tylko odliczam godziny do piątku (w piątek przeprowadzka). Najgorsze jest to, że się coś źle czuję, jakby mnie coś brało :-( popijam *spam*, ale czy to coś da. Przy karmieniu piersią to pewnie tak jak w ciąży, za wiele lekarstw brać nie można ech.

Żanetka zdrówka dla Malwinki, biedna niunia.

reklama
Do góry