Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Codziennie okazuje się, że jakieś ubranka są za małe więc już miejsce w szafie robimy na większe:-)tatuś obiecał, że zwolni dla niej jeszcze jedną szafkę więc można szaleć na zakupach

. Poćwiczyłam pół godzinki, a potem prasowanie
Kościół i restauracja na chrzest załatwiona, trzeba więc schudnąć ładnie do lipca
Mąż mi zameldował, że w pracy wszyscy z ciasta zadowoleni. Narobiliśmy się, a nawet nie spróbowaliśmy hehe, bo by nie starczyło.Miłego dnia laski, dużo zdrówka chorowitkom
Witajcie,
mam ogromne zaległości forumowe. Powodem była ładna pogoda w zeszłym tygodniu..dziś już jest deszczowo więc wróciłam. :-)
Laura ma się dobrze, zaczyna przesypiać w nocy 6 godzin więc to dla nas wielki sukcesCodziennie okazuje się, że jakieś ubranka są za małe więc już miejsce w szafie robimy na większe:-)tatuś obiecał, że zwolni dla niej jeszcze jedną szafkę więc można szaleć na zakupach
Czas zacząć się interesować rozszerzeniem diety małej, jestem zielona w tym temacie, muszę poczytać w internecie
agisan, zdrówka dla Was.
dzisiaj piekę szarlotkę, jeśli któraś ma ochotę to zapraszam :-)