reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Hej dziewczyny.

Witam nową osóbkę na naszym forum :-) Im nas więcej, tym lepiej :-)

Super, że jesteśmy już w pod-forach. Będzie można założyć osobne wątki, np jak będziemy już po pierwszych USG naszych pociech. Jakiś wątek z fotkami :-)

poli - gratuluję tak wysokiego przyrostu bety :-) Kurcze, ja robiłam tylko jeden test (z tych domowych) w niedzielę. Wizyta u ginekologa dopiero za dni 10. Chyba zwariuję do tego czasu :crazy:. Tak bardzo chciałabym mieć 100% pewność, że moja dzidzia zagnieździła się w odpowiednim miejscu, że serduszko mocno bije...

Nic... życzę Wam spokojnej nocy, pozdrawiam, do jutra :-)

Witajcie lutóweczki :-) Postanowiłam do Was zajrzeć, jak na razie udzielam się w styczniówkach, bo termin lekarz ustalił na 23 stycznia lub 1 lutego ;-) Podchodzę bardzo sentymentalnie do lutego, bo sama urodziłam się w jego końcowce. Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli będę tu czasem zaglądać. Życzę wszystkim obecnym i przyszłym lutówkom bezproblemowej, przepełnionej radością ciąży.
mamusiaM
na pewno wszystko będzie ok ;-)

Witam
Chcę dołączyć i ja :) Termin według OM mam na 13.02, więc świeżynka ze mnie,ale dwie piękne krechy na teście widziałam :) wizytę mam w poniedziałek ... poprzednia ciąża ciężka i zagrożona, ale jestem dobrej myśli i wiem że tak jak i poprzednio wszystko będzie dobrze i urodzę kolejne zdrowe dzieciątko :)
;-)

Przyjmiecie do swego grona ??!! :)

czesc,

I ja mam nadzieje, ze zostane lutowa mama. termin na 4 lutego. Wizyta dopiero za ponad tydzien. Nie moge sie doczekac.
Pozdrawiam

Witam się i ja :-)
Jeszcze nawet do gina nie umówiona, ale mówią, że nie ma się co spieszyć jak się mama dobrze czuje. W każdym razie jak wszsytko dobrze pójdzie to koło 10 lutego powinnam rodzić :-) Póki co rozpiera mi brzuszek ciążowo i spać się chce bardziej niż zwykle.

Asiulinka widzę, że i u Ciebie bardzo mała różnica wieku będzie między dziećmi. My tak planowaliśmy a wy?

hej lutóweczki a kiedy każda z Was miała ostatni okres?
bo może któreś z nas będą w jednym dniu "planowo" rodzić :)

reklama
Witam kolejne przyszłe mamusie:) mi ostatni okres zaczynał się 7 maja, owulacja prawdopodobne 22 maj. Wizytę lakarską mam jednak 15 czerwca- jeszcze tydzień:)

Do góry