Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)
pewnie macie podobne marzenia co
???
, grozi paluszkiem w stylu ty, ty, ty nie wolno. zawsze to robi jak jej coś nie pasuje, lub jest nie po jej myśli, albo wie że czegoś nie może robic. np. siepdzi przed kontaktem i sama sobie robi ty, ty, ty. każdy telefon przyklada do ucha i robi halo. nie ważne czy zabawka czy prawdzwi. dzwoni na całego
robi nie, nie, nie główką i tańczy na całego. chodzenie przy pchaczu też jej co raz to lepiej idzie. kochane to moje lutowiątko tylko czemu nie lubi spac?? no czemu!!!
wymienilas tyle jej umiejetnosci ze wyczerpalas limit na spanie 

hahaha 

ot takie złośliwe to dziecko! dzisiaj za to od 19 koncertował, a zasnął dopiero o 20:30
dodam, że jestem sama z dzieciakami jeszcze i musiałam też umyć i położyć drugiego
masakra... teraz zamiast ogarnąć kuchnię to się delektuje ciszą
bierze podusie, albo misia i kładzie głowke i mruczy. potrafi naśladowacm konika i koze ubaw mamy po pachy
byłam w mieście kupić prezent przyjaciółce na urodziny i stwierdziłam, że ludzie oszaleli, do świąt jeszcze masa czasu a oni szaleją, no kolejki takie wszędzie, że to nie na moje nerwy..na zakupy jedzeniowe wybiorę się wieczorem
i... mamy, mamy, mamy:-):-):-) cudowna, zielona, pachnaca i klujaca. Mialam ubierac w tygodniu, ale nie wytrzymam i pewnie ubierzemy ja juz dzisiaj
) kuchnia nie ucieknie
i wycaluj go mocno na te dzisiejsze 10 miesiecy :***
i wiesz co, mamy podobne marzenia... ja tez marze zeby sie wyspac sesese