• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Sylwia najgorsze było to, że oni wlezli razem pod prysznic tzn. Do kabiny i po kilku minutach wyszedł on z próbka moczu...obrzydliwe to hehe
Smialysmy się, że może podmienili i on swój dał haha

reklama
Witam!
Wczoraj było gorąco, a dziś chłodno. Byłam dziś z chłopakiem w mieście i zmokłam, oby i mnie choróbsko nie dopadło. Ale za to kupiliśmy kilka ubranek dla maleństwa.;-)

Mi lekarz powiedział, że w okresie letnim nie muszę brać witamin, tym bardziej, że mieszkam na wsi i warzywa i owoce mam pod dostatkiem.

Domi mnie nie swędzą, w ogóle ostatnio piersi wcale mi nie dokuczają, nawet nie są wrażliwe.

Dziewczyny nie wiecie przypadkiem czy jeśli zadzwonię do zakładu pracy i poproszę o to żeby mi przesłali zaświadczenie o ubezpieczeniu, czy są oni zobowiązani mi to wysłać, czy muszę być osobiście? Niestety ja nie mogę być osobiście, teraz mieszkam daleko od zakładu pracy. :eek:

A i śniło mi się dzisiaj, że urodziłam chłopaka(to by się zgadzało z moim przeczuciem na ogonek) Rodziłam w domu a poród odbierała moja mama. Normalnie te sny ostatnio są takie realne, że masakra.

Mi się jakiś czas temu śmiło, że mam syna, moje przeczucie mówiło, że będzie dziewczynka, no i lekarz też powiedział, że dziewczynka;-) O i z tego co mówi Sylwia_m18 to by się wszystko zgadzało.:-)

Nutka mam nadzieje, że Twoje maleństwo w końcu zrobi swojej mamie prezent i się ujawni za te dwa tygodnie. A ta klinika, o której piszesz to strasznie się ceni:szok::eek: Ja bym w życiu tyle nie dała, wolę kupić coś dla maleństwa.

Widzę każda pisze, że brzuszek już taki duży, że porządnie ogolić się nie potrafi, a mało która się chwali swoim swoim apartamentem. Z chęcią bym jakieś nowe pooglądała:laugh2::-) Na pewno są już większe niż od ostatnich dodanych zdjęć, no dziewczyny śmiało chwalić się:-D:rofl2:

Poli też uwielbiam rysować, na rocznicę bycia razem malowałam chłopakowi śliczny obrazek kolorowany pastelami i do tego wierszyk oczywiście wymyślony przeze mnie. Był zachwycony. Jestem pewna, że i Twojemu mężowi bardzo spodoba się druga część prezentu.:laugh2:

Mi gin. powiedziała,żebym kupiła sobie witaminy ale brała jak mi się przypomni. Co drugi dzień albo rzadziej. Powiedziała,że te witaminy w ciąży nie są aż tak istotne.
Ubóstwiam gorącą herbatę,życie mi dzisiaj ratuje. Czuje się jak by ktoś mnie skopał ;/ ehhh...
Co do snów to mi się takie głupoty snią i jestem po tym tak zmęczona. A na początku ciąży śniło mi się,że karmiłam piersią kotka.
I jak już śniły mi się maluszki to zawsze dziewczynki. A z USG chłopiec. Więc kto wie ;P

Nutka mam nadzieje, że Twoje maleństwo w końcu zrobi swojej mamie prezent i się ujawni za te dwa tygodnie. A ta klinika, o której piszesz to strasznie się ceni:szok::eek: Ja bym w życiu tyle nie dała, wolę kupić coś dla maleństwa.

Widzę każda pisze, że brzuszek już taki duży, że porządnie ogolić się nie potrafi, a mało która się chwali swoim swoim apartamentem. Z chęcią bym jakieś nowe pooglądała:laugh2::-) Na pewno są już większe niż od ostatnich dodanych zdjęć, no dziewczyny śmiało chwalić się:-D:rofl2:

Dzięki Żanetko :-) My też mamy taką nadzieję :rofl2: Chciałaś zdjęcie mieszkanka.....Masz- wrzucam swoje na odpowiedni wątek :-)
Teraz czekamy na inne, bo bardzo lubię oglądać "nasze" brzuszki :-D

żanetka co do zaświadczenia to musisz się dowiedzieć w zakładzie, u mojej koleżanki wysyłają bez problemu a ja mam na tyle komfortową sytuacje że pracowałam z siostrą i ona mi wszystko odbiera ja tylko dzwonie żeby mi kadrowa wystawiła a siostrze pisze upoważnienie.

reklama
co do snow to nie wierze w plec hehhe :)
mi sie snila przy pierwszej ciazy dziewczynka no i faktycznie byla laska :)
teraz mi sie tez snila mala dziewczynka i co :P ? i jajko ! a nawet dwa hahaha :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry