O matko a wy juz o wozkach? Hehe Ja mialam osttanio Xlander’a XA. Musialam go sprzedac bo zajmowal za duzo miejsca ale tym razem znow zastanawiam sie nad Xlanderem lub ewentualnie Quinny Buzz . bylabym wdzieczna za wyrazenie opinii na ten temat.
Tak w ogole to zastanawiam sie czy jest sens kupowac gondole czy moze spacerowke przystosowana do wozenia niemowlakow. Wiem ze to raczej niezbyt popularne rozwiazanie ale mysle ze warte przemyslenia..
Jesli chodzi o ubranka to ja mam wszystko od 0-24miesiecy. Zbieralalm bo wiedzialam ze bedziemy mieli drugie dziecko. Problem pojawi sie jesli urodzi sie chlopiec haha. Damy rade! Niestety posprzedawalam wszystkie te niemowlece akcesoria wiec znow przyjdzie mi kupic przewijak, mate, koszyk, butelki… Ale spokojnie jest 9 miesiecy wiec jak to sobie rozloze w czasie to bedzie ok.
Asiulinka28 – Lipton robi pyszna imbirowa!
Bella – moze nie chcial cie urazic tylko zazartowac, choc nie pomyslal ze to wcale nie jest dla Ciebie zabawne. Nie denerwuj sie bo Ci nie wolno
LucyLu – dzis weszlam na wage I mam 1kg wiecej. Ale czego sie tutaj spodziewac, przeciez ja ciagle glodna chodze!!! Dzis musze przyznac ze czuje roznice w spodniach. Zapinam sie ale sa juz dopasoane a jeszcze nie danwo byl luz.
Asiulinka28 – od 4tyg? Masz zagrozona ciaze?
Bella – witaj w moim swiecie potworow-glodomorow hahaha#
Dziewczyny a jak tam wasze zachcianki? Zmienilo sie juz Wam podniebienie? Ja np wciaz uwielbiam zapach kawy ale nie pije, nie smakuje mi.