Super jagodka, mam nadzieje ze teraz czujesz sie lepiej

Niesamowite jak pozytywne wiesci od lekarzy moga nas uspokoic.
Czytalam ta dyskusje o wozkach, troche sie dziwna zrobila. Przeciez drogi wozek mozna kupic za pol ceny uzywany jak sie strasznie podoba, prawdopodobnie tak zrobie z moim, zeby miec wiecej pieniedzy na inne rzeczy. Albo do Polski pojade i tam poszperam w ogloszeniach. I nie wierze ze wozek za 1500 zl jest gorszy od tego za 3000zl, ba czasem jest nawet lepszy. Emmaljunga jest dlatego droga, bo produkowana w Szwecji gdzie place robotnikow sa wysokie i ceny produktu szybuja w gore. Jakosc jest dobra, to fakt ale jest pelno super wozkow o wiele tanszych, mozna przebierac! Akurat mi podobaja sie strasznie te wozki wizualnie wiec dlatego sie na nie nastawiam, zaoszczedze przez kolejne miesiace jak bedzie trzeba

Nie rozumiem dyskusji pt: drozszy= lepszy tanszy= gorszy
Poza tym to mieso jem caly czas w calkiem duzych ilosciach, az sie zastanawiam czy sie nie zmusic aby zmniejszyc ilosc, mimo ze apetyt mam na nie caly czas ogromny. Z jednej strony cialo daje znac ze je potrzebuje a z drugiej hormony szaleja wiec moga mi wysylac dziwaczne informacje

Mi lekarz tez powiedzial ze cole mozna pic ale tak jak kawe- w malych ilosciach. Wiadomo, grunt to nie przesadzac.