reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hej!
wpadam się przywitać i miłego dnia życzyć:tak: zrobiłam sobie przerwę w porządkach, ale tempo mam tak zawrotne, że szkoda gadać:zawstydzona/y: chyba oleje póki co sprzątanie i wyjdę z Hanią i Zosią na słonko;-)

buziaki dla Was:-)

reklama
Dzien dobry
u mnie dzisiaj zimno, ale slonecznie- taka najzdrowsza pogoda:)))
piesek wyprowadzil mnie na spacer, wiec skoro i tak juz bylam na nogach postanowilam przejsc sie troszke po sklepach, bo oczywiscie wczoraj nie mialam jednak na to czasu. Poluje na jakas dzianinowa sukienke, teraz bedzie mi w tym najwygodniej, ale oczywiscie zamiast z sukienka wrocilam do domu z torba rzeczy dla maluszka... Nie potrafie sie powstrzymac dziewczyny kiedy widze te piekne, malenkie cudenka:szok::-)

Poli- a moze powinnas jednak jechac to sprawdzic do szpitala, skoro maz byl gotowy dzwonic to pewnie nie wygladalo to zbyt ciekawie, zdrowka zycze:tak:

smoniczka- ja najczesciej kiedy nie wiem co upiec pieke placek z jablkami z tego przepisu- szybko, latwo i przyjemnie i udaje sie nawet mi;-)
SZYBKIE CIASTO Z JABŁKAMI

milego dnia dziewczyny:)))

Wiedzialam, ze zapomnialam komus odpowiedziec.

Poli nastepnym razem jedzcie z ta reka, bo opcji moze byc wiele, a to raczej normalne nie jest.

Martik. Fajny ten przepis. Nastepny moj wypiek to bedzie ten jablecznik, chociaz dzieci na pewno nie beda jadly, bo choc uwielbiaja owoce to jak sa w ciescie lub dzemie okazuje sie, ze sie robia niejadalne...

Ja w koncu tez mam w planach jakies lumpowe zakupy dla niuni, tylko musze sie mocno kopnac w cztery litery w celu mobilizacji.

Z tym bostwem to bedzie trudno. Zatarlam oko i wygladam raczej upiornie... Za to dekolt jak na mnie prezentuje sie godnie. Chociaz cos ;)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, nie jest tak żle, ale czasem to już siły nie mam na te objawy hehe. Wszytko jest do przeżycia:tak: Leonek szaleje od rana. Wróciliśmy ze spacerku:-) Niby słonecznie ale wiaterek zimny. W Lidlu zakupiłam tą poduszkę do spania na boku:-D Rozglądałam się też po sklepach za puchówką na zimę, ale wszystkie mają taki pas ściągający w tali:/ Więc lipa..

Domikcw- zapraszam na galaretkę, jeszcze mam 4 miseczki:tak:Do porodu 100kg będę ważyc:p
Agisan- powodzenia w gościach:) Baw się dobrze!

Poli mówisz podusia ok... musze zajechac do Lidla może jeszcze będa jakieś...

Wyskoczyłam na shoping z koleżanką i zakupiłam puchówkę na zimę w swoim normalnym rozmiarze czyli L i jeszcze miejsca troszku mam na brzuszek a jak nie dopnę w styczniu czy lutym to będę śmigać w męża albo w odpiętej swojej a pod spód ubrana ciepło na cebulkę :)

Dziś ok 12 st a ja w bluzce z długim rękawem i cieńkiej jesiennej kurtce a było mi ciepło :-D

Zwykle jestem zmarźlak a teraz jakoś tak mi ciepło he he no i oczywiście słabo mi było w sklepach a i czasem nawet na dworze a buuuuuuuuuu jak ja przeżyję zimę...

Boli mnie kręgoslup ale o dziwo nie moje i tak zrypane lędźwie a odcinek krzyżowo-biodrowy i promieniuje mi az na pupę :baffled: najgorzej jak leżę w łóżku na plecach a i czasem na boku też boli

reklama
Do góry