reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

witam wieczorkiem:*
u mnie dzień leniwy. odpoczywałam w ogrodzie. taka piękna pogoda:) brzuszek pobolewał wiec się oszczędzałam. w sklepie mnie podadły zawroty glowy. myślałam, że do drzwi nie dojdę. masakra.
specjalnie rano pojechałam do biedronki po kocyk i te reczniczki ale tylko kocyk kupiłam bo kur#$%**** do nas nie przywieźli tych okryc kąpielowych:wściekła/y: osz....jak pech to pech....
maleństwo kopie już coraz częściej i dłużej. uwielbiam to choc dziwne uczucie dla mnie. też czasem mi się wydaje że bardzo nisko kopie.
EVE biedulko:( ale miałaś przeżycia. oby po założeniu krożka wszystko było dobrze. jak trzeba leżec to trzeba. wszystko dla dzidzi. bedzie dobrze:*
GOSIA a jednak Miki uczuleie na antybiotyk miał. dobrze dziewczyny mówiły. teraz juz z górki bedzie:)
CORTINA nooo dzielna kobieto:) kiedy wyniki??
SYLWIA chwile załamania chyba każdej z nas się zdarzaja. a kasy zawsze brak na wszystko:(
POLI jak się czujesz?? dalej plecki bolą??
BELLA no to siostra szaleje:) trzeba miec duże zaparcie w sobie, żeby wszystko samemu zrobic. ciekawe jak długo wytrzyma:p
ANIOŁECZEK dobrze, że już się lepiej czujesz:)

i reszte zapomniałam. skleroza w ciąży to moja przypadłośc:wściekła/y: mykam czytac dalsze wątki. buziaki:*

reklama
dołączam sie od pytania smoniczki. w nocy onudził mnie skurcz łydki taki silny, że aż mi łzy poleciały- nigdy nie miałam żadnych skurczy takich:( jak w jednej przeszło złapało drugą łydkę. Koszmar. Kolejna pobudka była jeszcze mniej przyjemna- dopadła mniie strasznie męcząca biegunka:( Najgorsze, że nie wiem dlaczego, bo anio nic nie jadłam takiego, ani stresu nie było żadnego... hmm...

Tak że dzis jestem nie wyspana i na nogach od jakiejś 5 :( niech już bedzie wieczór i to wszystko sie skończy... Na pocieszenie maż nareszcie wraca do domu (nie było go 2 tyg)

Przynajmniej pogoda sie zapowiada ładnie no i mam na dzis wielkie plany: posprzątać ugotować pieczarkową na obiad i zrobić gołąbki oj mam pracy...

reklama
Witam porannie:))Ja biorę magne B6 max 3x2 jak czuje, że brzuch mi się napina a tak 3x1, to ile się bierze zaezy ile jest magnezu w tabletce, wiec to nie jest jednoznaczne.

Byłam dziś jednak na pobraniu krwi bo od kilku dni znowu mnie swedzi:/ mam nadzieje, że wyniki wyjdą ok:))Jednak glukozy nie robiłam, bo wczoraj zjadlam winogron na noc:((

Na cik czy to Twój kocurek ma dziś operacje?? Trzymam kciuki za Was:*

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:))

Do góry