a mi się pokazuje normalny czas, tzn. ten zimowy...aha
mam pytanie do moderatorów: przestawiliśmy czas a na forum dalej godzina pojawia się zgodnie z czasem letnim, nie zmieni się to automatycznie? drażni mnie to![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi się pokazuje normalny czas, tzn. ten zimowy...aha
mam pytanie do moderatorów: przestawiliśmy czas a na forum dalej godzina pojawia się zgodnie z czasem letnim, nie zmieni się to automatycznie? drażni mnie to![]()
widac jak kopie i się wypina. słodkości moje:* dodaje mi otuchy do życia. na domiar zlego rano takie skurcze w łydce mnie chwycily!! 2 razy pod rząd. tak wyłam. nie chce więcej. do teraz boli mnie noga...
a ile miejsca mi się zrobiło
cięzko zaczyna się robić, a jeszcze 3 miesiące....nie jesteś sama... ja w nocy już się budzę za każdym razem jak się przewracam z jednego boku na drugi - masakra :/A poza tym, to ja już czuje się jak słon! Trudno mi się śpi, trudno przewrócić się z boku na bok, trudno wstać, sapię jak staruszka, cięzko spacerować bo zadyszkacięzko zaczyna się robić, a jeszcze 3 miesiące....
a mi się pokazuje normalny czas, tzn. ten zimowy...