Witam się z rana
Nacik- raczej nie trudno odróżnić plamienie od pękniętej żyłki, bo jak sie podcierasz to masz wydzielinę ok nie z krwią a kropeczki krwi sa na papierze więc bierzesz lustro i widzisz,że leci ale z wargi np a nie ze środka i z czym do lekarza mam iść?
No sorry, ale nie można też przesadzać, co do ciśnienia to chcę aby gin dał skierowanie na 24 godzinny pomiar holterem a jak nie sama prywatnie wypożyczę holtera na dobę lub dwie w przychodni mi założą, zdejmą, ale na wyniki czeka się 3 tyg.
Może nie tyle ,że bagatelizuję, co zawsze staram się myśleć rozsądnie, bo z pierdołami na ip nie pojadę a z ginem mam kontakt tel 24/7 więc raczej dobrze mi radzi a jak nie to śmigam do gina na miejscu, który np na dzieńdobry stwierdza, a może nie ma pani skurczy tylko jedzenie fermentuje w jelitach i je rozpycha to sie odechciewa wogóle...
Bratowa miała podobne doswiadczenia jedzie na ip skurczy nie ma 41 tydz ciąży mówi,że wody jej się sączą a lekarz do niej a może moczu pani nie trzyma? w ciązy to sie zdarza.
W ciąży owszem zdaża się,że nie każdej wody leją się litrami a jest mała dziurka i przeciek i tu jakies wmawianie ,że ona się nie zna ,że to nie wody... ze skurczami, też różnie w domu regularne mozna miec pojechac do szpitala, zestresować się adrenalina skoczy i sie wszystko unormuje skurcze ucichna i wysmieje lekarz,że jakas panikara nie wie co to skurcze przyjeżdża dupe im zawraca.
Sory ale puki podejście lekarzy do ludzi jest jakie jest to nie każdy z pierdołą leci chętnie do gina czy na ip.
W sumie kicha mnie co myslicie o moim postępowaniu poprostu będę robić swoje a wam nic nie napisze bo szkoda moich nerwów potem.
Milego dnia wam...