poli0105
Fanka BB :)
Dziewczynki, 3majmy się dzielnie chociaż jeszcze te 2 miesiące, do połowy stycznia. Nie wypychać tych dzieciów czasem szybciej
chociaż nie powiem, czasem i ja juz bym chętnie to zrobiła
;-)Leoś urwis, daje matce popalić. Albo szaleje, że mi brzuch roznosi, albo te plecy i żebra.. Ale warto pocierpieć
Ja znów leżę, nie jestem w stanie nic innego robić, tak napier... prawy bok:/ Czekam z utęsknieniem na męża, to skoczymy do apteki, na pocztę i do teściów.
Ja ciągle kombinuję, jak tanio sprowadzić od siostry z UK ta moją pakę z George'a..Kurier zażyczył sobie ok. 85 zł
a to przecież nawet z 5 kg nie będzie.. Poczta angielska wychodzi podobnie, ale do nich nie mam zaufania, bo pełno przesyłek od siorki nie dotarło
chociaż nie powiem, czasem i ja juz bym chętnie to zrobiła
;-)Leoś urwis, daje matce popalić. Albo szaleje, że mi brzuch roznosi, albo te plecy i żebra.. Ale warto pocierpieć
Ja znów leżę, nie jestem w stanie nic innego robić, tak napier... prawy bok:/ Czekam z utęsknieniem na męża, to skoczymy do apteki, na pocztę i do teściów. Ja ciągle kombinuję, jak tanio sprowadzić od siostry z UK ta moją pakę z George'a..Kurier zażyczył sobie ok. 85 zł
a to przecież nawet z 5 kg nie będzie.. Poczta angielska wychodzi podobnie, ale do nich nie mam zaufania, bo pełno przesyłek od siorki nie dotarło

ale na wizytach to mam zawsze wręcz książkowe, nigdy nie miałam problemów z tym i mam nadzieję, że tak będzie nadal. choć jak was czytam to się stresuję hehe