Ja już po zakupach i polecam z Biedy :
wodę Polaris truskawkową lekko gazowana - chyba nowość bo nie widziałam jej jeszcze jest pyszna jutro z 2-3 zgrzewki sobie zakupię i autem mi podrzuci małż
Goplana czekolada gorzka z nadzieniem marcepana - palce lizać już zjadłam całą
Hibbi kulki Bang Bang z nadzieniem o smaku jogutrowo-truskawkowym - też pyszotka, ale narazie zmieściłam tylko 1 sztukę.
Po mału już mają świąteczne słodycze widziałam ptasie mleczko z galaretką muszę zakupic kilka sztuk bo lubię a i do światecznych paczek powrzucam a miałam kupić osobno ptasie mleczko i galaretki w czekoladzie a tak 2 w 1 i z głowy
Wogóle musze działy ze słodyczami omijac jak dzieciak, bo bym brała garściami a dupa rośnie, dziś wybrałam te najpotrzebniejsze słodycze na juz bo i tak miałam pelne siaty, bo nie samymi slodyczami czlowiek zyje, ale jak jutro autem zajadę to hulaj dusza...
Wariatka jestem w tej ciązy na słodycze
Jutro znajomi z murzynkiem wpadną, bo mi sie piec nie chcea kumpela ma talent więc upichci raz dwa
Jezu jak ja wam wspolczuję tych dzieci marudzących, pracy w domu ja ledwo ogarniam siebie sprzatanie i gotowanie oraz drobne zakupy a wy z dzieckiem lub 2 jeszcze inne obowiązki...
Wiem,że dzieci to sama radośc, ale czasem to chyba wykańczają,, jak człowiekowi się nie chce kiwnąć palcem a tu trzeba dupę ruszyć do dzieci...