Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepszy taki niz malkontent, albo taki co mu wszystko jedno. Moj to podstawowe rzeczy zostawił dla mnie, a sam wybiera jakieś gadzety z kosmosu
np. teraz kupuje tego żołwia, oczywiście oryginalnego (bo są podróby) Cloud B Lampka nocna Żółw projektor ORYGINAŁ (2776958766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 
do Orek co maja dzieci i chca miec chwile spokoju:
W biedronce sa ciasteczka korzenne - pajacyki i do tego pisaki lukrowe do dekorowania, polecam serdecznie za 7.99zl godzina lezingu na kanapie;-)
co do termometrow to ja chce taki jak maja w szpiltalach Thermo cos tam, gdzies z Gosia B. o nich "rozmawialam"mam aktulanie termometr nie pamietam jakiej firmy ale mu nie ufam i sprawdzam i tak zwyklym pod pache ;-)

ZNALAZŁAM KARTĘ CIĄŻY!!!! A mojego mężulka zatłukę za te nerwy..O początku zapewniał, że to mi wypadła, że on pamiętał, że mi dał jak wychodziliśmy ze SR... Z nerwów znów postanowiłam ją poszukać, już po raz 5..I patrzę do jego torby na laptopa (którą rzekomo sprawdzał 2 razy) i JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ale za to mam dziś super humor dzięki tej karcie, nawet nie chce mi się złościć na tą moją sierotę. Żyję już następnym tygodniem- w pon wizyta u gina (wreszcie zobaczę mojego syneczka!) i zakupy wyprawkowe a we wtorek SR.jakoś pewnie dziala hehe ja nie mam zaufania. ten thermoflasha to jedyny do jakiego się przekonałam i innego bezdotykowego bym pewnie nie kupiła. musiałabyś poczytać opinie, ale z reguły większość bezdotykowych dobrych recenzji nie zbieraco do bezdotykowego termometru- za niecałe 50 zł jest w Lidlu i mój barzdo się napalił, by go kupić- ale czy to działa????
Haha samo życie KingajanikAle za to mam dziś super humor dzięki tej karcie, nawet nie chce mi się złościć na tą moją sierotę. Żyję już następnym tygodniem- w pon wizyta u gina (wreszcie zobaczę mojego syneczka!) i zakupy wyprawkowe a we wtorek SR.
Zrobiłam właśnie krokiety z kapustą więc pora na leżakowanie i jedzenie winogrona
co do bezdotykowego termometru- za niecałe 50 zł jest w Lidlu i mój barzdo się napalił, by go kupić- ale czy to działa????
Martuszka widzę, że Twój małżonek jest z typu "napalaczy" coś jak mój :-) jak już się na cos nakręci to najlepiej żeby to było już, teraz, zarazJak zaczęłam gadać o łóżeczku i komodzie to 3 dni siedział na allegro i przeglądał, porównywał, szukał opinii itp. aż w końcu znalazł ideał (przynajmniej tak mu się wydawało)
W sumie cieszę się, że widzę w nim radość jeśli chodzi o takie rzeczy. Wczoraj napomknęłam mu o termometrze na podczerwień to już znalazł 3 najlepsze kandydatury :-)

Chyba liczy, że ja się tym zajmę, na aukcjach z dzieciowymi rzeczami go jeszcze nie widziałam.