Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj od 7:30 na nogach, dopiero co usiadłam i mam chwilę dla siebie;-)
my wczoraj byliśmy z psiakiem do zdjęcia szwów po kastracji ale jeszcze do środy ma w nich pochodzić, już prawie zapomnieliśmy o tym, że miał jajka

Gosia ja robię takie oszukańce :-) po prostu gęściejsze ciasto naleśnikowe i do tego wkrawam jabłko i smażę placuszkismoniczka za mną racuchy chodzą od kilku dni, ale nie mam drożdży więc dzisiaj na pocieszenie sobie usmażyliśmy z małym naleśniki hehe

. Niemal wszytko kupione ( zostało tylko kilka ciuszków i kilka drobiazgów z apteki). Polecam Twoje Centrum Dziecięce U KUBUSIA. Teraz to już siedzę spokojnie i czekam na dzidzię
. Wczoraj znów się zaniepokoiłam jego szamotaniem, że aż detektor podłączałam...Martwię się, bo mam wrażenie, że jego doba to na przemian pół godziny snu i 3 godziny szaleństw..
jestem i ja
dzisiaj ciasto marchewkowe upiekłam, ale oczywiście polewa mi nie wyszła więc jest bez polewy, pewnie bym nie piekła ale przypuszczam że teście jutro wpadną bo mam imieniny;-)
Hania już chce spać i uspokaja Zosię a ta jej w ogóle nie słucha
ciekawe na ile starczy jej cierpliwości;-)
a to wszystko dlatego że czuję się jakaś osłabiona, brzuch twardnieje co chwile i ciągnie w dół, czasami coś zakłuje, zaboli, a ja coraz bardziej się boję, że mój Jasiek będzie chciał wyjść wcześnie:-( nie wiem na ile muszę się źle czuć, żeby świadczyło to że szyjka dalej wymiękka, ostatnio czułam się w miarę dobrze a okazało się że nie jest jak być powinno

wczoraj za to wykorzystałam serek homogenizowany naturalny

kiedy to zleciało??? nie mam pojęcia
martuszka a Ty jeszcze na imprezie? czy już na swojej kanapie się wylegujesz?
Z jednej strony to dobrze, bo nie miałam praktycznie nic do nadrabiania

Oj już nawet na wagę nie staję, pewnie gin na następnej wizycie znowu skomentuje moją wagę.:-) Ale co tam;-)