Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej żadne tam występy tylko moja nieporadność, Zosia to jest taki pędziwiatr, a ja włóczę nogami za nią i ona zdążyła dobiec do pokoju wspiąć się na kanapę do okna, a ja z obawy ze się uderzy o parapet podbiegłam no i masz, nogi się rozlazły na panelach
"delikatne pyk, pyk, pyk" 
Lekarka daje mi małe szanse na donoszenie do lutego (termin mam na 7), a nawet mówi, że po wyciągnięciu krążka pewnie kilka dni pochodzę i urodzę ze względu na stan mojej szyjki i moje częste skurcze. Poza tym mam taki plan, że jak tylko wyciągnie mi krążek (skończony 37tc) to wezmę się do roboty. Koniec z leniuchowaniem
No więc już teraz muszę powoli się ogarniać z wszystkimi rzeczami dziecięcymi co by mnie Jakub swoim przyjściem na świat nie zaskoczył ;-) Torbę do szpitala mam zamiar spakować zaraz przed sylwestrem. Niech sobie czeka gotowa. Mole mi jej nie zjedzą ( mam nadzieję
)
? Napisałam małymi literkami co by nikogo nie gorszyć
i samej siebie również! Wiecie jak to jest... wszystko zrobię dla naszego szkrabka małego, ale to jest podwójnie cięzkie jak się codziennie kładę obok męża wieczorem, a nawet nie mogę go palcem ruszyć
W sensie palcem ruszyć go mogę, ale on juz mnie nie. I to jest niesprawiedliwe! 

), ale warto już teraz się przygotować, no nie? Czy źle myśle?