anioleczek12341
Fanka BB :)
To i ja powracam poświątecznie
Podobnie jak wiekszosć przejedzona, przepracowana, zmęczona siedzeniem i jedzeniem.
Orchidea- współczuję nieciekawych relacji z ojcem twojego dziecka. Życzę ci duzo siły i podjęcia dobrej decyzji.
gnidka- ja na wszelkie plamy- nie ważne na czym i z czego używam takiego oto specyfiku: Meglio odplamiacz odtłuszczacz 1,5L spray + zapas - Ceneo.pl
jeszcze mnie nie zawiódł
bella- kobieto uważaj na siebie! Nic poważnego się nie stało? z małą wszystko ok?
Współczuje wszystkim chorowitkom. mnie tez strasznie boli gardło
byłam dzis u lekarza nawet, ale poza prenalenem i tantum verde nic nie mogę
ledwo mówię
Planów sylwestrowych brak. Mamy imprezę w niedziele przed sylwestrem- chrzciny. Jak dla mnie data totalnie bez sensu i ni chce mi się isc, ale trzeba...
Podobnie jak wiekszosć przejedzona, przepracowana, zmęczona siedzeniem i jedzeniem.
Orchidea- współczuję nieciekawych relacji z ojcem twojego dziecka. Życzę ci duzo siły i podjęcia dobrej decyzji.
gnidka- ja na wszelkie plamy- nie ważne na czym i z czego używam takiego oto specyfiku: Meglio odplamiacz odtłuszczacz 1,5L spray + zapas - Ceneo.pl
jeszcze mnie nie zawiódł
bella- kobieto uważaj na siebie! Nic poważnego się nie stało? z małą wszystko ok?
Współczuje wszystkim chorowitkom. mnie tez strasznie boli gardło
Planów sylwestrowych brak. Mamy imprezę w niedziele przed sylwestrem- chrzciny. Jak dla mnie data totalnie bez sensu i ni chce mi się isc, ale trzeba...

przez siedem miesięcy przytyłam 8 kg. dziwadełko ze mnie

ja sie balam ze jak pojde po jednej CC i nie trafie na mojego dr to jakis inny kaza mi bedzie rodzic SN, a tu sie okazuje ze na IP gdy cie przyjmuja na oddzial podpisuje sie zgode na SN/CC. Wiec jak nie podpisze zgody na SN nikt nie ma prawa mi kazac rodzic w ten sposob ! az mi od wczoraj lzej na sercu z tego powodu ;-) dzis gadalam o tym z moim doktorem i potwierdzil ze tak jest !!!! wiec moze z porodami posladkowymi/miednicowymi i wszelkimi innymi ulozeniami tez to dziala ? dopytaj doktora swojego jak tam u was w szpitalu jest ;-) no chyba ze bardzo chcesz Sn i sie nie boisz takiego porodu, moj gin mnie przy pierwszym przestrzegal zeby czasem nie przyszlo mi na mysl rodzic SN dziecka ulozonego nogami do dolu ;-)

nie wiem co robić.