reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

cześć dziewczyny, można się przyłączyć?? Zaczęłam dziś 8 tydzien i termin mam na 1 luty :) Byłam już na wizycie i widziałam malutki zarodek :):) Jestem na luteinie i na początku miałam lekkie plamienie ale już jest dobrze, niestety siedze już na l4 i powoli zaczyna mi sie nudzic :D
Aha jestem ze śląska ;)

reklama
bella u mnie no to zależy jak liczyć - jeśli od transferu to 3 a jeśli od @ to 5 jeszcze nie wiem jak to sie liczy w moim przypadku, dowiem sie na najbliższej wizycie u dr

jagódka skoro tak mówisz... nie wiem mnie lekarz kazał tak co 6-7 dni zależy jak mi będzie pasowało i z każdym wynikiem mam dzwonić i on mówi czy jest ok czy nie. Może w naturalnej ciąży inaczej się to sprawdza...

ja też mam napady głodu- ale to nie ze względu na ciążę chyba:) ostatnio w ogóle jakby więcej jem

czuje się jak blondynka z dowcipów!
Dzidzia sobie chyba pożyczyła moje szare komórki!!! :)

czemu? pisałaś, że jak mops za klientem chodziłaś, moj mops jest całkiem nieruchawy, dyszy, sapie i stęka,
a ja ostatnio mam wrażenie, że jestem jeszcze bardziej leniwa od niej, wracam po pracy i czołgam się do łóżka, najbardziej żal mi córci bo ona ciągle chce uwagi:(

u mnie objawy całkiem zanikły, mam nadzieję że wszystko jest ok.
unhappy.gif

czemu? pisałaś, że jak mops za klientem chodziłaś, moj mops jest całkiem nieruchawy, dyszy, sapie i stęka,
a ja ostatnio mam wrażenie, że jestem jeszcze bardziej leniwa od niej, wracam po pracy i czołgam się do łóżka, najbardziej żal mi córci bo ona ciągle chce uwagi:(
no właśnie - dysze, sapie, ledwo nogami ruszam...a do tego jeszcze ma wrażenie, że mam żalki zamiast szarych komórek- rozkojarzona jestem, zapominam, wpadam w otępienie...skupić się nie mogę - masakra!!!! :)

reklama
ogólnie chodzę zdołowana, wizyte mam na 19 czerwca...tyle czekania :(

ja mam 20... wiem, że dla niektórych to za chwilę ale ja jeszcze u lekarza w ogóle nie byłam... no i mam wrażenie, że dopiero jak zobaczę i usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok to się martwić przestanę...:baffled:

Do góry