Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj mops jest całkiem
qrcze dziewczyny stresuję się tą wizytą:/

a dół nie pomoże
jak nawet nie wiem kiedy będę mieć wizytę, bo nie umiem zgrać grafiku swojego, męża i lekarza
łudzę się tylko że jakoś do końca czerwca zobaczy mnie gin
wydaje się że tyle czasu zostało, ale pewnie nawet się nie obrócimy jak będziemy biegać z brzucholami;-)
ja mam nadzieję ze wszelkie dolegliwości pojawia sie jak najpóźniej bo chce troche popracowac
Jagódka dziwne te normy, ja słyszałam, że od 5 już jest ciąża ale jak pisałam sama nie robiłam;/
patik- stram się mieś zdrowe podejście- wiesz sporo przeszłam już prze to ivf- chociaż koleżanki z wątku o ifv mają znacznie gorsze sytuacje - to ja i tak uważam że przeszłam sporo- am fakt że moja ciaża jast z kąd jest jest wielkim sukcesem i masą czekania płaczu itd wiec jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to już mnie nic nie stresuje. czekałam bardzo długo (albo i nie długo- zależy jak kto na to patrzy) Teraz to juz się tylko ciesze i takie czekanie jak np 2 tygodnie na wizytę to jest sama radość!!! tyle się naczekałam to i na wizytę sie doczekam