reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Bella my jedziemy tu Willa Karolinka w miejscowości Dziwnówek. Wymarzone wakacje, noclegi i pokoje o wysokim standardzie. Piękny widok na zalew kamieński. sprawdzone warunki ;-)
Moja mloda srednio morze lubi tzn do wody nie wchodzi bo zimna ;) bierzemy na plaze namiot plazowy, parawan robimy sobie oaze i posiedzi pogra w gry, w karty, pobawi sie w piasku, troche lazimy brzegiem i zbieramy kamienie, muszelki i jakos dzien mija ;)
a nawet jak pogody nie ma przy tym domy gdzie meiskamy jest super plac zabaw wiec sie dziecina nie nudzi :)

reklama
wakacje na tapecie :-D
ja w pierwszej ciąży poleciałam na końcu września na Majorke i było super - nie było już tak gorąco, a ja sobie do tego siedziałam na plazy pod parasolem i wcale nie żałuje, że się zdecydowałam.
teraz póki co czuję się koszmarnie, ale mam nadzieję, że do września co najgorsze minie - tzn. musi minąć bo też na koniec września zaplanowaliśmy wakacje - taki relaks naprawdę dobrze robi :-D ja się samolotu w ciąży nie obawiam. choć tym razem i tak ograniczam to do minimum bo mam w planie w sierpniu do Polski na trochę polecieć, a we wrześniu na teneryfe i koniec. tak spokojnie tym razem bo ostatnio to latałam średnio dwa razy w miesiącu hehe stewardessy już z wizzaira do Poznania mnie kojarzyły :-D

Hej Dziewczynki :)

Jak zwykle rozpisaaałyście się, że hej ;-):-p ja weekend spędziłam bardzo intensywnie:-) Ale przz te upały to sił na nic później nie miałam i tylko jaaaadłam i spaaałam :rofl2:;-)
Co do farb do włosów- podobno farba Color&soin jest dobra. Jest to farba bez amoniaku i parabenów i jest bezpieczna :) Ale można ją kupić tylko w aptece- cena ok. 30 zł/opak. No i są jeszcze szampony łagodnie koloryzujące z Joanny- Multi Soft- też bez amoniaku i utleniaczy:tak:
Ja też się muszę wybrać na jakiś baleyage, bo za dwa tygodnie idziemy na wesele:rofl2: Martwię się co na siebie włoże, bo jednak brzuszek już troszkę widać i wątpie, że zmieszcze się w moją kieckę rozmiar 36 :zawstydzona/y::baffled:;-)

ale MamusiaM wspomniala o grilu i ja tez chceeeeeeeeeeeeee !!
Nuta robimy grila :D ???

Cortina - ja miałam grilla w sobotę :-D jadłam pyszną kiełbaskę i muuultum sałatki z pomidorem, ogórem i papryką:-D Ale jak znam życie to jeszcze w tym tygodniu też przyjdzie mi smakk- więc zapraszam :-D:-D;-):-D

Cortina ten domek śliczny jak z bajeczki:))
szkoda, że dziś podałaś link, teściowie rano na żywioł pojechali nad morze podała bym im namiary, choć pewnie nie ma miejsca już.
u nas domki plażowe i oazy niestety nie pomagają, mała ucieka, płacze, że gryzą ją owady i jest gorąco itp. hehe
dobrze, że tam gdzie byliśmy mieli też plac zabaw i była trampolina hehe:))

Ja Ci dam frytki!!! ja tu pisze o moich 2 kg do przodu a Ty taka "złośliwa"jesteś hihi chyba też dziś zrobię a co;))

Hej mamuśki
Właśnie podjadam czereśnie (mam nadzieję, że bez wkładki:-D) i arbuzika, a ktoś wcześniej pisał o frytkach i narobił mi smaka więc i u mnie będą gościć dziś na stole:)

Coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa, staram się tym nie martwić, wizyta u lekarza w piątek więc mam nadzieję, że dotrzymam.

Moje plany wakacyjne to cały czas odległe tematy, w sumie mamy rodzinkę nad morzem i mieliśmy się do niej wybrać, ale wszytsko będzie zależeć od tego jak ja się będę czuła.

Hej, hej :-) ja sie jakos malo udzielam, powiem szczerze ze czytam Was ale jak tylko wejde na forum to tez takie smutne historie czytam i sie nakrecam wiec troche ograniczam forum zeby sie nie stresowac :-)

Ja mam to samo, na niektóre rzeczy moja wyobraźnia jest zbyt bujna.

he he he
A ja się czuje dzisiaj fantastycznie.Odkurzyłam i ogarnęłam dom. Męża wysłałam po babeczki z kremem :D próbowałam wyprać za dużą przykrywkę w pralce co w efekcie dało niedopraną całą mokrą ogromną szmatę którą mąż będzie musiał zawieźć dzisiaj do pralni i pojechać do mojej babci po nową którą dla Nas kupiła :)
Zostały mi podłogo do zmycia, ogarnąć kuchnię i łazienkę. W sumie tylko gary i pranie. A podłogi zostawię mężusiowi :)
Zasłużyłam dzisiaj na zestaw w McDonald's :tak: mnnnniam...

witam...

ja tez dotarłam dzisiaj do punktu pobrań;) na szczęście mój mąż wziął rano wolne i mnie zawiózł... i nie był pocieszony że tak szybko poszło:szok: chciał sie bardziej spóźnić, ale jak tylko pojechał to sie całkiem rozlazłam:-( nudności wymioty i senność, dopiero teraz mi trochę przeszło..

Smoniczka ja tylko raz zjadłam czereśnie i niestety to był błąd, ale nektarynki wchodzą kilogramami;))

zazdroszczę wam wakacji... my mieliśmy plany na góry ale teraz to sobie nie pohasam... ale i tak mąż nie będzie miał wolnego:(

POLI bylas w labo ? przezylas widze :laugh2:

czujecie jak jzu pachna moja fryteczki :-p ? ktos chce ???

Nie byłam bo wymiotowałam:( jutro wstaję skoro świt i szybko pędzę by wymioty znów mnie nie dosięgły. Co do wakacji za granicą- myślę właśnie o Grecji bo tam jest bardziej europejsko niż Turcja np., no i bliżej- myślę o locie do 2 godzin. Do tego ważne, że nie trzeba się bać o rewolucje żołądkowe, jak byliśmy w Egipcie to codzień wódeczka by żadne klątwy nas nie zmogły;)
A frytki to chyba ostatnia rzecz jaką bym zjadła, niczego na tłuszczu nie tknę, blee:/

Smoniczka- czereśnie niemal zawsze mają dodatkowe mięsko:p
Cortina- super ta willa:)
Gosia B.- podziwiam, ja jednak tez mam obawy przed lotami w ciąży
Klowee- też jem tonę nektarynek, w ogóle to jem niemal tylko różne pyszne owocki:)

reklama
Co do frytek to u mnie tez dzis goszcza:) razem z salatka troche w greckim stylu:) salata pomidorki, kukurydza i ser feta mmmnnniam:) ser z mleka pasteryzowanego wiec chyba oki:) u nas w Polsce chyba nie ma fety a tylko feto podobne...

Do góry