reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Dzisiaj wielkie sprzątanie u lutówek, mnie też nie omineło. Posprzątałam, pomyłam gary, wstawiłam pranie a teraz bolą mnie plecy ale jeszcze tylko obiad muszę zrobić i odpoczywam :)

reklama
U mnie też sprzątanie dzisiaj było. Piękna pogoda za oknem więc teraz pootwierałam okna i się wietrzy- bardzo przyjemnie w domku się zrobiło. Miałam nic nie gotować ale naszło mnie na ogórkową i pyzy z mięsem więc się gotują. Zaraz będziemy z Wojtkiem jeść obiadek-synuś chyba głodny bo fika w brzuchu jak szalony.
Czekam na pana,który ma przyjechać wymierzyć drzwi zewnętrzne- potrzebują wymiany przed zimą.

Hej dziewuszki
Ja ograniczam sobie trochę komputer więc od wczoraj nie zaglądałam, ale naskrobałyście :rofl2:

Patik współczuję bólu, mnie też czasami coś kuje pod żebrami, jakby mi tam ktoś palec wkładał, ale wystarczy zmienić pozycję i już jest ok. Na szczęście kręgosłup mi nie dokucza.

Annaroksana gratuluję córeczki !!!! :-)

U mnie też piękna pogoda, ale jakoś nie mam nastroju na spacery tylko rundka z psiakiem i tyle. Obiadek miała ze wczoraj więc dzisiaj lenie się i odpoczywam :-)

Wizytujące się lutówki życzę powodzenia:-)

czesc !

Poli ty nie masz rwy kulszowej ? w ciazy to czesta przypadlosc :confused:

czytam ale nie mam cos weny na pisanie, w nocy spac nie moge budze sie po milion razy a w dzien nie ogarniam :dry: wybaczcie :sorry2:

reklama
Wizytowiczki ! udancyh wizytacji :-D

POli moze idz do rodzinnego niech cie wysle do jakiegos rehabilitatnta, moze rosnacy brzuch ma wplywa na kiepski stan twojich plecow ?

Do góry