reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Mój kot jest taki łapczywy, że dziś prawie zjadł folię od parówki:rofl2: bo pachniała kiełbasą.:szok: Gdyby nie moja interwencja bo by miał tą folię już w żołądku.:-p
o prosze to lepszy od mojej wariatki :-D nasz kocicka to fajna bialka w postaci pajakow, much, jaszczurkami tez nie gardzi :sorry: kwiaty tez bardzo lubi nie mowie tu o liscia ktore ziwerzeta jadaja dla przeczyszczenia tylko o platkach/paczkach :cool2:
ktoregos razu zjadla cekinka ktory odpadl z bluzki :O istny odkurzacz !!!

reklama
To moja sucz jest obrzydliwa bo ona lubi...chusteczki ale koniecznie ze smarkiem hahah
Kiedyś chciala dorwac się do pieluszki z grubsza zawartością! Ale bylam szybsza!

jestem! przeczytałam wszystkie zaległości i już nic nie widzę:-)
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI:happy:
wszystkie pomiary idealne, nie mam się niczym niepokoić, widziałam nawet jak malutka sobie ziewa:tak:taki z niej śpioch za mamusią..a i uparta bestia bo nie chciała pokazać czy między nóżkami przypadkiem nie wyrósł ogonek:-)
Dziewczyny, kupiłam dziś w lidlu poduszkę do spania na boku za 39,90 zł, jak na moje oko fajna jest, dzisiaj ją wypróbuję:tak: mnie to żebra bolą jak śpię w jednej pozycji na boku:eek:
zmykam pod prysznic i spać, dobrej nocy mamuśki ;-)

hello !

Niedziele cala przelezalam tak mi sie brzuch napinal, nawet nospe bralam bo bylo niefajnie :sorry:dzis tez szalu nie ma brzuch sie napina mi starsznie jedynie lezenie pomaga, a jak tak nie lubie lezec :zawstydzona/y:

doczytalam wasze posty :cool2:
Witam nowa lutowke, pisz duzo kochana !

a czemu ci ciezko ? czytalam na watku ze maly brzuch poki co mas zto powinnas smigac jak mloda łania :cool2::-D

ja tam na plecy, przerwacanie itp narzekac nie moge tylko to nieszczesne napinanie :confused2: ale obiecalam sobie ze od jutra zwalniam, napewno mi sie polepszy :tak:

szukajacym i zmienijacym samochody powodzenia ! nie luuuuubie jak moj maz wymysla zmiane samochodu i potem siedzi i szuka tego idealnego :-p

ide polezec przed ti vi :cool2:

Rak ale ja się nie mogę odwrócić bo mnie plecy bolą. Brzuch mnie nie przeszkadza faktycznie w niczym- takie żeczy jak np golenie wykonuję zupełnie normalnie:)

Witam sie porannie i jestem tak nie wyspana, że to jakiś koszmar!. Zasnać nie mogłam i budziłam sie co kilkadziesiąt minut w nocy. Jakaś masakra normalnie:(

Dzis ja poproszę o kciuki bo mam dzień pełen wrażeń min. wizyta o 17.30

Witajcie

ja nawet wyspana jak o 22 padłam tak o 8 wstałam z tym,że było kilka pobudek przy zmianie pozycji, ale migiem dalej zasypiałam.

Słonko świeci, więc humorek ok.

Pościel się pierze, nową zakładałam, to mnie ręce bolały :szok:

Chyba podreptam na zakupy bo kilku niezbędnych i zbędnych rzeczy mi brak :-D

Miłego dnia

trzymam kciuki za wizytki...

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Nocki nie mozna zaliczyc do udanych. Po spaniu na materacu u dziewczynek jestem polamana na wszelkie mozliwe sposoby...

A co do faworkow - myslicie, ze sobie uzylam?! Mlode dopadly i zostawily mi 5 sztuk, slownie piec... I co tu sie dziwic, ze od urodzenia dzieci nadrobic wagi nie moge. Najpierw na cycu, teraz od ust odejmuja skubane ;)

Za to pierogi cale moje, bo dziecka ruskich nie lubia, ha :)

Czekam z utesknieniem na listonosza. Ma dostarczyc laski wanilii, z ktorych zamierzam zrobic esencje do pieczenia. Robila ktoras z Was taka na wodce? Jestem ciekawa jak to wychodzi.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam w czwartek polowkowe...

Ostatnia edycja:
Do góry