reklama
martik77
Fanka BB :)
Dzien dobry
u mnie dzisiaj zimno, ale slonecznie- taka najzdrowsza pogoda
))
piesek wyprowadzil mnie na spacer, wiec skoro i tak juz bylam na nogach postanowilam przejsc sie troszke po sklepach, bo oczywiscie wczoraj nie mialam jednak na to czasu. Poluje na jakas dzianinowa sukienke, teraz bedzie mi w tym najwygodniej, ale oczywiscie zamiast z sukienka wrocilam do domu z torba rzeczy dla maluszka... Nie potrafie sie powstrzymac dziewczyny kiedy widze te piekne, malenkie cudenka
:-)
Poli- a moze powinnas jednak jechac to sprawdzic do szpitala, skoro maz byl gotowy dzwonic to pewnie nie wygladalo to zbyt ciekawie, zdrowka zycze
smoniczka- ja najczesciej kiedy nie wiem co upiec pieke placek z jablkami z tego przepisu- szybko, latwo i przyjemnie i udaje sie nawet mi;-)
SZYBKIE CIASTO Z JABŁKAMI
milego dnia dziewczyny
))
u mnie dzisiaj zimno, ale slonecznie- taka najzdrowsza pogoda
piesek wyprowadzil mnie na spacer, wiec skoro i tak juz bylam na nogach postanowilam przejsc sie troszke po sklepach, bo oczywiscie wczoraj nie mialam jednak na to czasu. Poluje na jakas dzianinowa sukienke, teraz bedzie mi w tym najwygodniej, ale oczywiscie zamiast z sukienka wrocilam do domu z torba rzeczy dla maluszka... Nie potrafie sie powstrzymac dziewczyny kiedy widze te piekne, malenkie cudenka
:-)Poli- a moze powinnas jednak jechac to sprawdzic do szpitala, skoro maz byl gotowy dzwonic to pewnie nie wygladalo to zbyt ciekawie, zdrowka zycze

smoniczka- ja najczesciej kiedy nie wiem co upiec pieke placek z jablkami z tego przepisu- szybko, latwo i przyjemnie i udaje sie nawet mi;-)
SZYBKIE CIASTO Z JABŁKAMI
milego dnia dziewczyny
Wiedzialam, ze zapomnialam komus odpowiedziec.
Poli nastepnym razem jedzcie z ta reka, bo opcji moze byc wiele, a to raczej normalne nie jest.
Martik. Fajny ten przepis. Nastepny moj wypiek to bedzie ten jablecznik, chociaz dzieci na pewno nie beda jadly, bo choc uwielbiaja owoce to jak sa w ciescie lub dzemie okazuje sie, ze sie robia niejadalne...
Ja w koncu tez mam w planach jakies lumpowe zakupy dla niuni, tylko musze sie mocno kopnac w cztery litery w celu mobilizacji.
Z tym bostwem to bedzie trudno. Zatarlam oko i wygladam raczej upiornie... Za to dekolt jak na mnie prezentuje sie godnie. Chociaz cos
Poli nastepnym razem jedzcie z ta reka, bo opcji moze byc wiele, a to raczej normalne nie jest.
Martik. Fajny ten przepis. Nastepny moj wypiek to bedzie ten jablecznik, chociaz dzieci na pewno nie beda jadly, bo choc uwielbiaja owoce to jak sa w ciescie lub dzemie okazuje sie, ze sie robia niejadalne...
Ja w koncu tez mam w planach jakies lumpowe zakupy dla niuni, tylko musze sie mocno kopnac w cztery litery w celu mobilizacji.
Z tym bostwem to bedzie trudno. Zatarlam oko i wygladam raczej upiornie... Za to dekolt jak na mnie prezentuje sie godnie. Chociaz cos
Ostatnia edycja:
poli0105
Dzięki dziewczyny, nie jest tak żle, ale czasem to już siły nie mam na te objawy hehe. Wszytko jest do przeżycia
Leonek szaleje od rana. Wróciliśmy ze spacerku:-) Niby słonecznie ale wiaterek zimny. W Lidlu zakupiłam tą poduszkę do spania na boku
Rozglądałam się też po sklepach za puchówką na zimę, ale wszystkie mają taki pas ściągający w tali:/ Więc lipa..
Domikcw- zapraszam na galaretkę, jeszcze mam 4 miseczki
Do porodu 100kg będę ważyc
Agisan- powodzenia w gościach
Baw się dobrze!
Leonek szaleje od rana. Wróciliśmy ze spacerku:-) Niby słonecznie ale wiaterek zimny. W Lidlu zakupiłam tą poduszkę do spania na boku
Rozglądałam się też po sklepach za puchówką na zimę, ale wszystkie mają taki pas ściągający w tali:/ Więc lipa..Domikcw- zapraszam na galaretkę, jeszcze mam 4 miseczki
Do porodu 100kg będę ważycAgisan- powodzenia w gościach
Smoniczka. A moze ciasto marchewkowe? Szybkie, a skladniki raczej powinny byc pod reka.
A mogłabyś podać przepis?
poli0105
POli pokazuj no ta poduszke do spania na boku, cos na zasadzie rogala ? pokaz plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Wiesz co, ta poduszka ma wymiar 145x45 cm, taki dłuuugi prostokąt. Też myślałam, że to rogal będzie ale ta nawet lepsza, bo więcej opcji spania
Ania1973G
Poli mówisz podusia ok... musze zajechac do Lidla może jeszcze będa jakieś...
Wyskoczyłam na shoping z koleżanką i zakupiłam puchówkę na zimę w swoim normalnym rozmiarze czyli L i jeszcze miejsca troszku mam na brzuszek a jak nie dopnę w styczniu czy lutym to będę śmigać w męża albo w odpiętej swojej a pod spód ubrana ciepło na cebulkę
Dziś ok 12 st a ja w bluzce z długim rękawem i cieńkiej jesiennej kurtce a było mi ciepło
Zwykle jestem zmarźlak a teraz jakoś tak mi ciepło he he no i oczywiście słabo mi było w sklepach a i czasem nawet na dworze a buuuuuuuuuu jak ja przeżyję zimę...
Boli mnie kręgoslup ale o dziwo nie moje i tak zrypane lędźwie a odcinek krzyżowo-biodrowy i promieniuje mi az na pupę
najgorzej jak leżę w łóżku na plecach a i czasem na boku też boli
Wyskoczyłam na shoping z koleżanką i zakupiłam puchówkę na zimę w swoim normalnym rozmiarze czyli L i jeszcze miejsca troszku mam na brzuszek a jak nie dopnę w styczniu czy lutym to będę śmigać w męża albo w odpiętej swojej a pod spód ubrana ciepło na cebulkę
Dziś ok 12 st a ja w bluzce z długim rękawem i cieńkiej jesiennej kurtce a było mi ciepło

Zwykle jestem zmarźlak a teraz jakoś tak mi ciepło he he no i oczywiście słabo mi było w sklepach a i czasem nawet na dworze a buuuuuuuuuu jak ja przeżyję zimę...
Boli mnie kręgoslup ale o dziwo nie moje i tak zrypane lędźwie a odcinek krzyżowo-biodrowy i promieniuje mi az na pupę
najgorzej jak leżę w łóżku na plecach a i czasem na boku też bolireklama
annaroksana
Witam!
u nas piękne słoneczko ale tylko 10 stopni. Byliśmy na konikach z córcia i teraz maż obiadek pichci
a ja leże. Miłego odpoczynku w gronie rodzinnym życzę.
u nas piękne słoneczko ale tylko 10 stopni. Byliśmy na konikach z córcia i teraz maż obiadek pichci
a ja leże. Miłego odpoczynku w gronie rodzinnym życzę.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 35
- Wyświetleń
- 13 tys
Podziel się:
chyba oleje póki co sprzątanie i wyjdę z Hanią i Zosią na słonko;-)