reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Poli i Marta! Nie ograniczajcie słodkiego :tak: teraz wszystkie będziemy się turlać, a po porodzie będzie wspólna mobilizacja do zrzucania zbędnych kg :-) Podobno w kupie raźniej! No chyba, że macie niecne plany nas wszystkie przyćmić swoimi nienagannymi sylwetkami, jędrnymi biustami, zgrabnymi doopami i płaskimi brzuchami tuż po porodzie? :cool2: przyznawać się i to już! :-p

Ja muszę ograniczać słodkie ze względu na brzydką krzywą cukrową a nie dbanie o linię- chociaż nie powiem, że nie będzie mnie cieszyć jeśli uda się szybko wrócić do formy (tzn nabyć ją bo już dawno w niej nie jestem :-D)

No i musimy jutro jechać do rodziców :-( teściowa przed chwilą dzwoniła, z dziadkiem jest bardzo źle. Mam nadzieję, że zdążymy:-:)-:)-(

reklama
:-( byłam dzisiaj u dermatologa na 90% mam rumień wędrujacy i bolerioze chce mi się płakać bo jak czytam historie które przeszły tę chorobę w ciąży lekarze unikają leczenia w ciąży a potem sa powikłania boje się jutro mam konsultacje w szpitalu zakaźnym:-(
o kurde ! :szok:
nie czytaj w necie, poczekaj do jutra moze oni maja jakies lepsze doswiadczenia w leczeniu, wiesz jak to ludzie czasmi w necie pieprzyku dodaja, przytulam i trzymam kciuki jutro kochana !

boję się powikłan dobrze że babcia meża ma daleką krewną która jest lekarzem w zakaźnym i dzięki temu mam jutro wizytę nawet na naszym forum znalazłąm przypadki dziewczyn z boleriozą

Ale mnie meczy zgaga aaaaaaaaaaaaaa :szok::baffled::confused: ile tego Rennie mozna zjesc na dzien ? od Mikolaja zarzycze sobie kontener Rennie ! paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink:

reklama
Witajcie

Kaja - obyś miała lepsze wieści dla nas po wizycie u lekarza.Trzymam kciuki.

Cortina - oj urodzisz dziecko z bujną grzywa i włosami do pasa :-D

Moje będzie łyse, bo jeszcze nie wiem co to zgaga

Anioleczek - a jak u ciebie dziś?

Zamiast na wypadzik się szykować to klikam do was, mąz musi mnie na odwyk wysłać bo jestem uzależniona od BB :eek:

Spokojnego i miłego weekendu dla każdej z was.

Do góry