Cześć Wam. gdzie Was wywiało? A może śpicie hee

? Dziewczynki, pewnie normalne, że w niektóre dni dzidzie się spokojniejsze- mają już pewnie jak my lepsze i gorsze dni. Mój Leoś akurat ma ADHD chyba, bo nie ma dnia by był spokojniejszy, ale mnie to cieszy;-)bo jestem spokojniejsza. No i zauważyłam, że poprzestawiały mu się ostatnio godziny aktywności, np. jest w miarę wyciszony późnym wieczorem, a nie jak do tej pory.
Co do poduszki dla ciężarnych..mi nawet ona już nie pomaga, ale za to mężuś się do niej klei i mówi, że to moja dżdżownica

Oj Ci nasi mężowie, jak dzieci

. Z mojego to ja ciągle mam kupę śmiechu, bo on taki śmieszny filozof- nawet przy kasie w sklepie coś powie, że pół personelu leży ze śmiechu

Co ja dziś mam począć ze sobą? Sama nie wiem..Chce mi się gdzieś pojechać, mam dość siedzenia w domu. Mam chęć skoczyć do galerii wyposażenia wnętrz- ja KOCHAM urządzać

Już mam rozplanowane urządzenie naszego przyszłego domu hehe. Marzy mi się kiedyś sklep z unikalnymi melami i dodatkami do wnętrz;-)Mąż na budowę zabrał laptopa, więc korzystam z neta na tv- ale to nie wygodne