reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Dziewczyny- ten mój to kochany jest. ten baton skitrany w spiżarce to był MOJ ULUBIONY BATON :) czyli dla mnie :)

Bella- no białe nieopalone nogi i czarne skarpetki albo antygwałtki- to jest hit :rofl2:

reklama
Oj tam oj tam! To ja od tych podkolanówek ;) Jak mam skarpetki to ściągam oczywiście (no i malunek na paznokciu obowiązkowy!), w antygwałtkach nie pokażę się nawet ślubnemu, ale podkolanówki czy zakolanówki to prawie jak pończochy pensjonarki onegdaj ;)

Ja mam 11,5 w tej chwili i tak o pół od jakiegoś czasu co miesiąc mi spada...

Ostatnia edycja:
A wiecie, że mi jakos głupio w ponczochach, mam ich pełno i chodzę codziennie, wolę nawet niż rajstopy, ale jakos jak idę nogi rozkładać to dziwnie w ponczochach się czuje hihi

Faceci jakoś nie mają takich rozterek :) Powalają mnie np. skarpetki do sandałów latem :)))

Wiecie na co wpadłam - pieczywo Wasa light posmarowane masełkiem. Oj, wciąąąąga!

Ostatnia edycja:
agisan_75 - skarpetki do sandałów latem działają na mnie tak: :angry: hehee.. chciałam wpaść do Ciebie na ten obiad ale niestety Społem zamknięte :-D.
Co do depilacji.. powiem Wam, że w ciąży nogi mogłabym golić raz w miesiącu :sorry: włosy rosną mi jak to się mówi: trzy włosy w pięciu rzędach :) więc moja depilacja jest sporadyczna tej części ciała.
Jeśli chodzi o reszte - regularnie ale z miejscami intymnymi już jest spory problem.. chyba wypróbuje Wasz patent z lusterkiem :wściekła/y:

a sie z Wami uśmiać można :)
ja to bym się tak obraźliwie orką nie nazywała :p najwyżej foczką :laugh2:
też mam problemy z goleniem, nogi jeszcze jeszcze, choć też teraz rzadko, bo i po co.... :p ale miejsca intymne to już bardzo ciężko... wypróbuję patent z kremem, ale boję się że znów infekcję złapię, bo kilka lat temu próbowałam i chyba po takim kremie miałam :/
podesłałam swoje wyniki znajomej lekarce, na jej oko jest ok, bo w ciąży te wyniki często są trochę niższe, i te normy też się zaniża ;) więc humor mi się poprawił :)
tak pisałyście o tej Biedronce ostatnio, no to wpadłam tam dziś, ale jedyne co wołało 'zjedz mnie' to orzeszki w paprykowej skorupce :-p i właśnie kończę paczuszkę :zawstydzona/y: no i nachodzi mnie ochota na coś słodkiego :-p

Oj z wami to mozna boczki zrywac :-D

Co do gina to ja tam zawsze mam skarpetki jakies kolorowe albo odjechane 5 palczaste ala rękawiczka :-D

W końcu ma patrzeć w " oko" a nie na stopy przecież.

Cortina mogę być i zaopatrzeniowcem w klubie dacie liste na te najpotrzebniejsze słodycze to nakupuje i dowioze i owoców tez niepogardze wam dla równowagi

humory i wena w pisaniu Wam dopisują:-Dja leżę i się lenię zgodnie z zaleceniem ginka;-)szczegóły w odpowiednim wątku

a ja tam skarpetek nie ściągam:-D wystarczy że majtki idą w dół:-p

Patik dokładnie majtki w dól a reszta zostaje na miejscu... zima idzie to ubiorę zakolanówki ciepłe a co tam giry maja mi marznąc?
Ja nawet latem smigam i śpię w skarpetkach jak za ciepło nie jest taki żem zmarźluszek... :-D

reklama
hej oreczki:*

ale się usmiałam z Was:p nastroje Wam dopisują a mnie od tego smiechu juz brzuch boli:p

byłam dzis odwiedzic koleżankę w szpitalu bo urodziła i tam na nia czekajac przechodziła połozna. zatrzymała się i zaczeła wypytywac o dzidziusia i takie tam. i stwierdziła że mam duzy brzuch i ze dzidziuś będzie pewnie wielki... normalnie mi przykro było że skrytykowała moj bębenek... że niby co ja grubas jestem i bede rodzic giganta???:eek::baffled: przykro mi:(

mie tez ciągle na owocki bierze. banany i mandarynki to jest to co tygryski lubia najbardziej:) tez czasem mi się wydaje, że duzo jem... no ale cóż. głodna nie bede chodzic:p

golenie jakos mi jeszcze idzie ale rosze o polecenie jakiegoś fajnego kremu do depilacji. ja zawsze trafiam na jakies nie skuteczne w moim przypadku:eek:

Do góry