reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

ja wlasnie tez musialam z moich szpilek wszysktich zrezygnowac .... bo kregoslup i bez tego bolal okropnie

mam nadzieje tlyko ze minoga nie urosnie po ciazy bo moje szpileckzi beda musialy isc w zapomnienie na zawsze a podobno nogi czesto sie wydluzaja bo wiezadla sie rozluzniaja w stopach

moja kumpela o numerek wiekrze kupuje teraz, a w Sr tez nam mowili ze to dobra okazja zeby nowe obuwie zakupiuc bo moga byc za male

reklama
Witam się i ja, mam nadzieję, że miejsce w klubie orek jeszcze się dla mnie znajdzie:-)
Marta, z goleniem nóg jeszcze nie taki problem, ale strefy intymne to dla mnie jakiś koszmar, bez lusterka nic nie zdziałam:-D

a nie ja tam nawet się nie zasadzam z maszynką. Po omacku kremik a potem spłukuję pod prysznicem :-D ale w sumie zawsze tak robiłam, maszynka zbyt mocno podrażnia.

Agisan kochanie zyjesz ! a ja juz tak sie martwilam o twoje znikniecie, mua, mua :*** ciesze sie ze wrocilas :laugh2: a facetowi co ci kazal lozko testowac trzeba bylo powiedziec ze 7 mies. temu testowalas i masz efekty :rofl2:

Ogloszenie prezesa klubu okrek ksiezniczek :-p
juz sie nei chwalcie tymi obwodami brzuchowwww bo zeby byc w klubie wystarczy sapac jak parowoz przy prostych czynnosciach typu siedzenie, wkladanie kapci, itd itpppppp :rofl2:

Ania ty to w klubie masz etat zaopatrzeniowca, jescze o klubie nie myslalam a juz wiedzilam ze bedzie to twoja dzialka :tak: bo ja uwielbiam jak kupujesz "tylko najpotrzebniejsze slodycze" :rofl2::-p:-D

Martuszka no i musze zjesc snikersa przez ciebie buuuuuuuuuuuuu :angry:

ktora tu nie wie jaki obiad na obiad :-D ? polecam cyca z kurczaka z patelni grilowej wlasnie z Alkiem pochlonelismy, wciska mi namietnie noge/lokiec w pachwine wiec chyba mu smakowalo :rofl2:

Ja też chce batona...:wściekła/y:Ale ruszam na miasto po 15 więc kupię sobie cały worek:szok:Idę znaleźć jakiś drobiazg dla siostry, by podać jej przez tatusia,

Zanetko, nie martw się, z Twoim brzuszkiem to miejsce w klubie murowane- nooo ale za prezesa się nie wypowiadam, bo widze nowe kryteria są:rofl2:

Mi tam noga może urosnąć, bo mam małą- 37... i będzie okazja do kupowania butów:-DBo ja uzależniona:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dobra pora spiac posladki i ruszac na zebrania !

wizja 1/2h na tym krzeselku dla krasnala mnie przeraza :rofl2::szok:
ale bede dzielna orka i dam rade !

3mac kicuki orki cobym wstala po zebraniu i do domu wrocila ! :laugh2:

Do golenia nóg trzeba by opatentować teleskopową maszynkę do golenia :-D, ja już niestety mam problem żeby ogolić się w okolicach kostek:rofl2:

O kurcze już ta godzina?:szok: lecę obiadek szykować, bo małżonek zaraz z pracy wraca a ja nawet nie zaczęłam pichcić. :-)

a ja dzisiaj zacwaniakowałam i wyjęłam z zamrażalnika krokiety których kiedyś w przypływie chęci i ochoty do pracy narobiłam i zamroziłam. Do tego z reszty wczorajszej zupy grzybowej zrobiłam sos i mam obiad z głowy. Taka ze mnie sprytna orka jest :-D Zaraz muszę się bujnąć z kanapy i jakoś ubrać- muszę się doczołgać na pocztę a potem ambitnie po męża pojechać. Ciepło na dworze to trochę młodego dotlenię.

reklama
Czolem Orki Zmorki:))))

Właśnie dostałam opier*** z pracy za brak zwolnienia ale przemyslnie zwalilam na męża, że mnie oszukał bo mówił że wysłał;)))

Martuszka ten Twój chłop to na karę biegania boso po bialoleckich polach zasługuje!
Może wiedział, że wieczorem go wyslesz po coś do sklepu i kupił zapasowo:))

Co do wyników badań anemia wg. Mojej gin jest poniżej 11.

Co do golenia hmmmm ja siadam na wannie wyciagam raciczki do przodu i staram się jak mogę:))
Która to grube podkolanowki zakłada do gina??
To mi przypomniało pytanie: jak siadacie na fotel i macie skaretki, podkolanowki itp. To sciagacie? Bo ja zawsze ... A co za tym idzie muszę mieć pomalowane paznokcie a to dopiero sztuka hehe
Ale niestety nie moge się skupić na tym co mówi gin. Jak mam skarpetki czy podkolanowki haha

Do góry