reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Domik z kremem do depilacji nie pomogę, a co do brzucha to duży nie oznacza dużego dziecka a mały małego. Totalna bzdura, moja bratowa miała maly brzuch choc macica spora a dziec tez 4500 g więc gdzie tu logika połoznej? a z Kolei koleżanka miała brzucholine jak z bliźniakami a dziecinka niecało 3200 g :)

Ja tam mam średniaka i się cieszę,że w miare mobilna jeszcze jestem :-D

Co do owocków to ja wszamam własnie ograomiaste jabłko ,2 mandarynki i 1 pomarańcze i to chyba będzie moja kolacja.

Pochwale sie co,żem wynalazła 2 letniej chrześniaczce małża na święta okazja byla to żem wzieła, myślę,że powinno ucieszyć małą...CUDNY Zestaw Kotkowy DOMEK + AUTOBUS ZA0011/ZA0208 (2790397930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak to sam domek ok 50 zł i 37 autobus więc 17 zł zaoszczędzone :) widze,że nie tylko ja to kupiłam dośc chodliwy zestaw :-D

reklama
och ja mam na coś wielką ochotę, ale nie mam pojęcia na co :-( o czym nie pomyślę to jednak nie to... byłam w tesco i uświadomiłam sobie, że chodzi mi o gruszkę, zjadłam gruszkę, wafelka, chipsy solone i nadal nie wiem na co mam ochotę. ani na nic słodkiego, ani słonego, ani kwaśnego, ani ostrego - chyba zwariuję jak czegoś nie wymyślę :-p

jeśli chodzi o golenie to u mnie nie jest tak źle - mam wannę rogową z kawałkiem wyższego miejsca gdzie można usiąść, więc siadam, wyciągam nóżki i heja :-) zobaczymy co będzie później :-p

Jesooo, nie nadążam za Wami :) U mnie obwód 97cm, więc myślę że się nadaję do klubu.

Dzisiaj w pracy zamiast ok.7.30 to byłam o 11. Tak się źle czułam :/// Brzuch mi się spinał, słabo mi się robiło, generalnie mega gorzej mi niż w pierwszej ciąży. Tak jak pisałyście- męczę się, sapię, ręce mi drętwieją przy myciu włosów pod prysznicem. Ogólnie dramat. A tu jeszcze tyle przed nami!

Ostatnia edycja:
domikcw Ty się głupią babą nie przejmuj, bo jak Ania pisze, wielkość brzucha nic nie znaczy;-) położna a takie bezsensowne komentarze serwuje:angry:

Ania no jestem ciekawa jak przypadnie do gustu zestaw hello kittychrześnicy:tak: jak zna bajkę to pewnie się spodoba,tylko, żeby nie było tam małych części bo różne są dzieci, a zabawka jest od 3 lat...jak pokazałam zabawkę mojej 20 miesięcznej Zosi to wpadła w zachwyt "kitty brum brum":-D
Madziku szukaj szukaj może znajdziesz jeszcze swoje smaki:-D byle w żołądku jeszcze trochę miejsca było:-D

dziewczyny, juz nie mogę:-( brzuch mam jak kamień, nospa wcale nie rozliżniła. Kupiłam magnez. Zobaczymy jak będzie jutro.
Czy wy tez macie takie twarde i ciągnące brzuchy? do tego mój jest gigantycznie wielki:-(

byłam dzis odwiedzic koleżankę w szpitalu bo urodziła i tam na nia czekajac przechodziła połozna. zatrzymała się i zaczeła wypytywac o dzidziusia i takie tam. i stwierdziła że mam duzy brzuch i ze dzidziuś będzie pewnie wielki... normalnie mi przykro było że skrytykowała moj bębenek... że niby co ja grubas jestem i bede rodzic giganta???:eek::baffled: przykro mi:(

U mnie jest tak, że jak nas ktoś widzi to mówi że mam duży brzuch. Potem pyta który to tydzień/miesiąc i stwierdza że malutki :-D więc się nie łamię.

A jeśli chodzi o skarpetki to ja u ginki nie ściągam. Zawsze mam świeże i czyste więc nie widzę konieczności.

Patik o tak ogląda na youtube bajeczki o Kitti i Mimi nawet śpiewa piosenkę a z małych elementów to te 4 kotki w domku mebelki i 2 kotki w autku więc nie pozjada, a i zawsze bawi się pod okiem mamy czy taty.

Matruszka ja tam mam miękki i raczej nie ciagnie no chyba,że sporo pobiegam to wtedy kamień mi ciązy :-D

Zmykam juz dziś mycie szybkie zaliczyc i zalec przed moimi serialami :)

W M jak miłość dzis dramaty będa musze obejrzeć choć sama mam dramaty w Ł jak Łózko czyli przewroty z boku na bok, bezsenność i inne takie atrakcje...

Nie skrobac ja szalone co z rana 4 strony na dzien dobry nie będzie do nadrabiania...

reklama
Ale się z was uśmiałam :-D od razu humor lepszy (chociaż dzisiaj na dobry humor nie narzekam)

A ja szalona orka wypuściłam się na zakupy do centrum handlowego. Byście mnie musiały widzieć w akcji, pierwsze schody a ja już taka zadycha jakbym maraton przebiegła, masakra:szok: już się nie nadaję na takie wyprawy.

Martuszka mój się spina zazwyczaj pod wieczór jak za długo w jednej pozycji siedzę, ale jak wstaje to jest ok, a jak się położę na boczku to już w ogóle rewelka :-) mała wtedy fika jak szalona (tylko mnie biodra bolą od leżakowania na boczku).

Paol1nka a dla ciebie szacun że ty jeszcze do pracy chodzisz. Ja bym nie dała rady:no:

Do góry