Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Bella - wracaj do siebie i piękną córeczkę masz
super, że Iza tak ją przyjęła.
U mnie się narazie unormowało. Wczoraj dużo leżałam, odpuściłam wizytę na IP. Do wieczora mnie bolało ale w nocy już było dobrze. Dziś też jest ok. Mała się rusza, wbija mi się w żebra i nie żebra i w pęcherz niemiłosiernie ale to znaczy, że wszystko z nią ok
Wczoraj czułam takie delikatne bóle jak na miesiączkę ale z tego co tu czytam Wasze wypowiedzi to są chyba przepowiadające więc nie ma co panikować.. chociaż krocze to z dnia na dzień mi rozrywa coraz bardziej i przy chodzeniu boli już nieustannie
Co by nie było, dwudniowy ból brzucha nie zmobilizował mnie do spakowania torby
. Czemu wydaje mi się, że mam jeszcze tylllle czasu? 
Nie udało mi się pogratulować osobiście marcie-l ale bardzo się cieszę, że urodziła i wszystko jest w porządku. Miejmy nadzieję, że szybciutko będą w domku
Gdzieś ktoś (chyba aniołeczek) pisał o lodach w zamra..

FRYTKI MAAAAAAAAAM - ZAPOMNIAŁAM 
OMMMMM.... chyba wieczorem zrobię caaałą pakę..
i właśnie doczytałam smoniczka - kaszanka

... Kaszanka! tak.. kaszanka. Do sklepu marsz.
I powiem Wam, że ja nie umiem rozpoznać kiedy moje dziecię ma czkawkę
.. przez tyle czasu do tego nie doszłam..
U mnie się narazie unormowało. Wczoraj dużo leżałam, odpuściłam wizytę na IP. Do wieczora mnie bolało ale w nocy już było dobrze. Dziś też jest ok. Mała się rusza, wbija mi się w żebra i nie żebra i w pęcherz niemiłosiernie ale to znaczy, że wszystko z nią ok

Co by nie było, dwudniowy ból brzucha nie zmobilizował mnie do spakowania torby
. Czemu wydaje mi się, że mam jeszcze tylllle czasu? 
Nie udało mi się pogratulować osobiście marcie-l ale bardzo się cieszę, że urodziła i wszystko jest w porządku. Miejmy nadzieję, że szybciutko będą w domku
Gdzieś ktoś (chyba aniołeczek) pisał o lodach w zamra..

FRYTKI MAAAAAAAAAM - ZAPOMNIAŁAM 
OMMMMM.... chyba wieczorem zrobię caaałą pakę..i właśnie doczytałam smoniczka - kaszanka

... Kaszanka! tak.. kaszanka. Do sklepu marsz.
I powiem Wam, że ja nie umiem rozpoznać kiedy moje dziecię ma czkawkę
.. przez tyle czasu do tego nie doszłam..

Moja siostra kupowała wózek, który da się bujać. W rezultacie swoją córkę musiała tak usypiać do trzeciego roku życia.