reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

hello! to znowu ja
cieszycie sie ? no widze ze tak, widze widze :-D:rofl2:

kurna co za noc ! jak zgaga odpuscila to mlay wstal i odstawial jakies harce, jego ruchy zaczynaja mnie bolec, skory mi juz brakuje :eek:

Eve ja cie nie moge czytac, musze na czas czytania ciebie tena lejdi zakladac :rofl2:

nikt nie chce tego IV miejsca ? najwiekszy z pucharow jest za czwarte wiec sie decydujcie bo im dalsze miejsce tym mniejszy pucharek bedzie ;-)

Madziku
zdrowka dla Dawidzia chcialabym zeby moja Malpa ospe przeszla przed ur Olka ale niestety aktualnie kaszle i smarczy buuuu !:eek:

Agisan
i co wystudiowalas ? ja mam imie dla twojego bobo, proste, gustowne, eleganckie, no cud miod i orzeszki ! CORTINA ! hahaha ladnie nie ??? :rofl2: jak dorosnie to bedzie dumna ze dalas jej imie prezesa :-p:-D

mam ochote na cos dobrego, fryteczki ?
ktos mnie dzis na obiad moze by zaprosil ??? :eek:

reklama
Kwasia, Cortina przyszło mi dzisiaj (po 3 tygodniach od zamówienia!!!) to mydełko do odplamiania i niestety nie pomogło na mój materac... może dlatego, że strasznie ciężko to spłukać. Najlepiej byłoby po prostu móc zdjąć ten materiał i wyprać, ale nie da rady. Przesuszyłam tylko suszarką i plamy są jaśniejsze, ale wciąż są. Nie mam do tego cierpliwości. Przewertowałam umowę z najemcą i tam jest mowa tylko o pokryciu naprawy lub wymiany wyposarzenia mieszkania, które zostało uszkodzone/zniszczone w wyniku zaniedbania. Przybrudzony materac chyba nie powinien stanowić takiego problemu? W końcu cholera używa się go codziennie i chyba normalne, że nie będzie wyglądał jak nowy. Obróciłam go na drugą stronę i nałożyłam pokrowiec ochronny wodopdoprny. Nawet nie chce myśleć jak ten materac by wyglądał jakby mi wody we śnie odeszły.

eve ty świrze :-D
annaroksana o Łukaszu myśleliśmy :-D choć to takie awaryjne wyjście u nas jeśli nie dojdziemy do porozumienia hehehe
no i nie pamiętam co miałam pisać :baffled: kurujcie się ładnie co by nie lecieć w takim stanie na porodówkę ;-)

co do karmienia to ja tam przy dwulatku biegającym obok stwierdzam, że wolałabym umyć, wyparzyć i zrobić mieszankę mm niż godzinę siedzieć z małym wisielcem... bo wtedy ten starszy jest jednak na boku... życie zweryfikuje. ja i tak się nastawiam albo na mieszane, albo tylko mm. cortina ja tam miałam zawsze wodę w termosie więc o podgrzanie się nie martwiłam. tak samo mieliśmy wodę na noc w termosie, ale na szczęście młody po miesiącu na samym mm zrezygnował z nocnego karmienia :-D

cortina zacznij myśleć o medalach za trzy pierwsze miejsca od końca :-D w końcu najbardziej wytrwałym też się coś należy!!

Gnidka moze zabieg powtorz jak bedzie lato, zaprac i wywalic jak slonce bedzie, moze za ktoryms razem pusci ! albo tak jak mowisz pokrowiec i nic nie bedzie widac ;-)

ale się chorobowo robi ;/ dużo zdrówka dla chorowitek!!! mnie na szczęście w tej ciąży choróbska omijają (odpukać) :)

strasznie mi się chce spać, do Natana w nocy biegałam bo budził się 3 razy i o 6 już pobudka, do tego jakiś ponury dzień za oknem, śniegu napadało do kolan i cały czas pada. Gdyby Natan już był całkowicie zdrowy to wzięłabym go na sanki i może bym zaczęła rodzić :))

eve no to już możesz rodzić :-):-)
a ja dzisiaj rano dostałam okropnych skurczy, już myślałam że może się zaczyna ale to jeszcze nie to bo po 3 dośc bolesnych przeszło więc dalej czekam :)

ale nuda u nas z tymi porodamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eek:

koncowka stycznia a u nas tylko 3 bobaski, jak bedzie 1.02 moze zaczniemy zbiorowe rodzenia ? albo codziennie ktoras ?
prosze sie zapisywac :rofl2:
1.02 rodzi ...
2.02 rodzi ...
3.02 rodzi ...
4.02 rodzi ...
5.02 rodzi ...
6.02 rodzi ...
7.02 rodzi ...
8.02 rodzi PREZES CORTINA ! :rofl2::-D:laugh2::eek::rolleyes::oo::ninja2:

itd :rofl2:

eh dziewczyny jakoś nie mogę się wbić do dyskusji z Wami :/ tak bym sobie popisała ale nie wiem... eh ostatnio mam takiego lenia... leniwiec ze mnie straszny :/ cały czas bym tylko spała albo leżała :/
o właśnie był u mnie kurier z kolagenem :) dziś wieczorem zaczynamy stosowanie, mam ogromną nadzieję że pomoże, bo brzuch coraz paskudniej wygląda ;(
oglądam właśnie 'świat według dziecka' na tvn style, masakra co za dziecko.... krzyczy do mamy 'zamknij się je**na matko!' :szok::szok::szok:
zaraz idę się pięknić na wizytę, kupiłam w tym celu nawet większe lusterko :-p

miłego dnia lutówki!

wstałam i zabrałam się ostro za naukę więc czas zleciał szybciutko

dostałam tel że nasze łóżeczko jest do odebrania:) mąż podjedzie w sobotę.

torby spakowane już dawno... jedna moja druga synka. żadnych zapasów. mąż będzie wszystko dowoził na bieżąco w razie potrzeby.

pachnie obiad... krupniczek:)

reklama
Witam:*
Ale się uśmiałam czytajac Wasze wpisy:-D kopniete jesteście:-p

Kto mnie dziś na obiad zaprosi?? Nie mam weny jeśc tego, co ugotowałam... zjadłam herbatniki i popiłam mlekiem:szok: Ciekawe kiedy zgagulec odwiedzi.... nooooo jeśc mi się chce:p

Wszystkim chorowitką zdrówka życzę:* Mnie odpukac nic jeszcze nie zbiera...oprócz głodu oczywiście:-D

EVE a Ty cc będziesz miec??
witam nową mamuśkę:)

Do góry