Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kwasia, Cortina przyszło mi dzisiaj (po 3 tygodniach od zamówienia!!!) to mydełko do odplamiania i niestety nie pomogło na mój materac... może dlatego, że strasznie ciężko to spłukać. Najlepiej byłoby po prostu móc zdjąć ten materiał i wyprać, ale nie da rady. Przesuszyłam tylko suszarką i plamy są jaśniejsze, ale wciąż są. Nie mam do tego cierpliwości. Przewertowałam umowę z najemcą i tam jest mowa tylko o pokryciu naprawy lub wymiany wyposarzenia mieszkania, które zostało uszkodzone/zniszczone w wyniku zaniedbania. Przybrudzony materac chyba nie powinien stanowić takiego problemu? W końcu cholera używa się go codziennie i chyba normalne, że nie będzie wyglądał jak nowy. Obróciłam go na drugą stronę i nałożyłam pokrowiec ochronny wodopdoprny. Nawet nie chce myśleć jak ten materac by wyglądał jakby mi wody we śnie odeszły.
1.02 rodze JA![]()
![]()
I poznać małego Olka:-) A jak by jakimś cudem mój Marcin nie dotarł to Ty byś mnie za rękę trzymała
ale nuda u nas z tymi porodamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koncowka stycznia a u nas tylko 3 bobaski, jak bedzie 1.02 moze zaczniemy zbiorowe rodzenia ? albo codziennie ktoras ?
prosze sie zapisywac
1.02 rodzi ...
2.02 rodzi ...
3.02 rodzi ...
4.02 rodzi ...
5.02 rodzi ...
6.02 rodzi ...
7.02 rodzi ...
8.02 rodzi PREZES CORTINA !
itd![]()