Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) babki jesteśmy hmm?
Ta opcja też mi pasuje!
Tak serio to masz planowane cc?ale gdzieś to dziecko się musiało tego nauczyć tak naprawdę... rodzice w takim wypadku nigdy nie są bez winy... nawet jeśli to nie oni uczą, a ktoś z kim się widują to powinni to ograniczyć - moje skromne zdanie

. Zaliczyłam krótką drzemkę, bo chyba bym nie dała rady funkcjonować. Teraz przydałoby się jakiś obiad upichcić ale weny brak więc chyba na którąś z proszonych zupek się skuszę 
mąż jak mnie zobaczył to zjebe dostałam, że dziure wypalę 
przez Ciebie płaczę ze smiechu i zgagi dostaję jak sobie wyobrażam dziecko w przedszkolu i przedstawia się "Jestem Cortina"

Ja się też łączę w bólu zgagowym![]()
Jejciu jaki ja mam dzisiaj dziwny dzień. Po 9 obudziła mnie mama i jakaś taka postrzelona chodzę, oczywiście spać poszłam wcześnie rano. Zaliczyłam krótką drzemkę, bo chyba bym nie dała rady funkcjonować. Teraz przydałoby się jakiś obiad upichcić ale weny brak więc chyba na którąś z proszonych zupek się skuszę
Co do imienia to u nas to poszło bardzo szybko:-) Jak nie wiedzieliśmy kogo noszę pod serduszkiem to mieliśmy tylko imię dla chłopca i miał to być Franek, a jak się okazało, że będzie dziewczynka to zgodnie z mężem stwierdziliśmy, że będzie Magda. Gdyby jakimś cudem naszej Madzi wyrósł ogonek to imię dla chłopa też jest więc spoko :-)
btw. dziergasz coś ostatnio?Smoniczka, a Twoja córcia to będzie Magda czy Magdalena? Bom ja ta drugabtw. dziergasz coś ostatnio?
Cortina - prezesie, a Ty Olusia nie chciałaś przechrzcić na Mr. Cortin? albo Algidaprzez Ciebie płaczę ze smiechu i zgagi dostaję jak sobie wyobrażam dziecko w przedszkolu i przedstawia się "Jestem Cortina"
![]()
Dopieszczę jeszcze moją zgagę sokiem żurawinowym, co by czyścić ładnie nereczki, ale spać to chyba dziś będę na stojąco![]()

albo Julia, albo Amelia albo Emilka
!!!!