reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Kasiadz powodzenia na wizycie.!!:-)
Ja też jutro mam wizytę, ale z samochodem na stacji diagnostycznej:-D Moje auto przegląd czeka, aż się boję, bo jak mi każą wymieniać wahacze to się załamię. :eek:

to dawaj martik :-D
mąż mnie denerwuje :baffled:
wiecie, że ja cały czas miałam świadomość, że czekają nas duże zmiany itd. ale dopiero dzisiaj jak rozmawiałam z mamą i ona rzuciła tekstem "co ci tam zostało, raptem tydzień do terminu..." to jakby mi ktoś w łeb strzelił i ostro uświadomił, że jeszcze kilka/-naście dni i będzie ten mały cudaczek z nami ;-)

A paol1nka pewnie jakis rodzaj szyfru wymysla, co by malz zbyt duzo sie nie doczytal:tak:

Tiaaaa :pPP

Dopiero skończyłam Was czytać z dzisiejszego dnia- ale naprodukowałyście! Tyle tego było, że znowu nie wiem co komu odpisywać.

Eve- śliczności.
Lutówki z rozstępami- nie doradzę, bo nie mam i niech tak zostanie.
Prawa budowlanego nie znam.

Orchi- gratulacje!

Ja ogólnie padam. Dzisiaj ogarnęłam całe mieszkanie, później wpadła kumpela z 7-miesięcznym bąblem, byłyśmy też na spacerze, zakupy, obiad, na godzinę odpadłam, odpisywałam wszystkim zainteresowanym, że nie urodziłam jeszcze i oto jestem. A małż od 3h gra- wieczór jak wieczór. Jutro mam wizytę, ale dopiero po 18, więc trzymać kciuki!

Czyja teoria była z rozbrykanym dzieckiem w brzuchu? Żanetka? Podoba mi się, bo u mnie istne szaleństwo od godziny. Lepiej żebym dzisiaj urodziła, bo jutro małż idzie się służbowo zabawić, więc nie bardzo (gdyby chodziło tylko o mnie, ale Igi na porodówkę nie zabiorę...).

Kwasia- to u Ciebie hity z teściową? Postanowienie dobre leżenia brzuszyskiem do góry, obyś wytrwała!

Nadika przesłodkie te twoje chłopaczki:-)

Kasiadz, Paol1nka kciuki zaciśnięte &&&&&

Żanetka powodzenia na przeglądzie, powiedz panom, że już jesteś po terminie i w każdej chwili możesz rodzić :-D

Moje dziecie też ruchliwe więc co znowu nici z porodu:szok:
Ja jutro też wizyta więc o kciuki proszę i swoje zaciskam &&&&& i mężuś idzie ze mną bo też ma wizytę w szpitalu tyle że na diabetologii:-p
Orchideo gratulki i wracaj do zdrowia!!!:happy:
Miłej nocy:rofl2:

reklama
Tylko niech mi wszystkie jak wczoraj nie pójdą spać i nie zostawią samej bo się obrażę! Normalnie jak ja focha strzele z przytupem to nie wiem jak Wy to zniesiecie :-p

Mam ochotę na mleko z płatkami a nie mam mleka...w ogóle bym cos w siebie wsadziła i nie mam pojęcia co by to miało być :sorry: pewnie skończy się na kawusi...chyba się uzależniłam :szok: jak mi przeszła cola to teraz kawę i kawę ;-)

kasiadz ja Ci życzę nawet pełnego rozwarcia bez bólu na wizycie. A co! Jak szaleć to szaleć :tak: byle byś dojechała na porodówkę :laugh2:

nadika gratulacje jeszcze raz :tak: a to zdjęcie z Natanem to jest świetne :laugh2:

Zanetka
podziwiam Cię,że w ogóle wiesz co to są wahacze :sorry: mnie się kojarzy to dość nieprzyzwoicie :-p

Do góry