reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

a wiecie co wczoraj odwaliłam... napomknęłam, że muszę kupić farbę do włosów (zawsze robiłam pasemka, ale obecnie nie wysiedziałabym) i moja siostra chcąc mi zrobić niespodziankę kupiła mi farbę, rozjaśniacz i zrobiłam sobie włosy wieczorem, wyszedł mi kolor żółto-pomarańczowo-rudy. Taki trochę patologiczny, często spotykany u pań popijających wino pod sklepami alkoholowymi :szok: więc dziś rano założyłam czapkę (dobrze, że zimę mamy :-p) i heja do sklepu po farbę... na szczęście jakoś wyglądam tzn w razie porodu pojechałabym do szpitala, bo wczoraj przez te włosy to chyba zdecydowałabym się rodzić w domu ;-):szok::-D a przez te farby czuję jakby mi skórę na głowie wypaliło, aż szok, że mi włosy nie wypadły :eek:

mamusie jak patrzę na zdjęcia waszych maluszków to jestem zazdrosna i zaczyna mi się chcieć już rodzić. dzieciaczki macie przesłodkie :tak:

Paol1nka a może utworzymy jakąś grupę zamkniętą, żeby małż nie miał dostępu, a Ty żebyś mogła sobie spokojnie na niego nawrzucać :-p
szkoda, że Kwasi teściowa nie czyta forum, może by coś do niej dotarło :laugh2:

Bella jak tam po imprezie? złożyłaś Izie życzenia od ciotek z BB?

i znowu nie pamiętam komu jeszcze miałam co napisać :eek:

no nic uciekam zaraz spać, bo wczoraj do 3 w nocy nie spałam, a o 8 obudził mnie już Dawid, więc jestem padnięta :-(

reklama
uhuuu uhuuuu<odgłos sowi>

no i oczywiście ledwo mnie nie ma a już wieści o kolejnym dziecięciu na świecie! Orchideo gratulujemy - trzymaj się dzielnie i oby szło ku lepszemu!

jej ale mnie sikanie męczy, już dawno tak nie miałam...jak mawia mój tato wychowany na wsi - sikam jak krowa po liściach:eek: dlaczego po liściach???:baffled:nie wiem. Mój dzieć też dziś szaleje, więc w dalszym ciągu ni widu porodu.:no:a 13ty to taka fajna data. teraz musi zaczekać do weekendu:sorry:
czy jeszcze ktoś nie śpi?
ehhh zjadłabym coś...nie wiem co. ja tu ciągle na forum o jedzeniu nawijam.:baffled::nerd:

powodzenia jutrzejszym wizytkom , tej samochodowej także;-)

no i może właśnie teraz któraś pędzi na porodówkę?

nacik daj dłoń ja jestem:-)

No tak, a ja jeszcze nie śpię ;-)
M. właśnie wyłączył komputer a ja sobie wypastowałam jego buty :rofl2:
Pewnie się położę razem z Nim zaraz.
Dobrej nocki :-D

hejo,

witam porankowo, wczoraj wieczorem skusiłam się na jedno malutkie ptasie mleczko ....

żałowałam przez pół nocy :baffled: mega mega zgaga, ale cóż sama sobie winna jestem

jak tam dziewczyny kolejka do rozpakowania ??

mi lekarz mówił, że leżeć bo za wcześnie, a teraz 3 dni do terminu zostały, a tu ani widu ani słychu

ciekawe czy w pt na KTG przynajmniej jeden skurczybyk się pojawi

miłego dnia wszystkim oreczkom i tym już wypakowanym !!!:-D

Lutówki! Pobudka!
Wychodzi na to,że rzeczywiście zaraz zacznę sama ze sobą pisać :errr: może założę sobie osobny wątek "Pogaduchy na-cik'a" i będę mogła pisać z moim wyimaginowanym JA :-D

A tak poważnie to byście wstały już noooooooo.....!:rolleyes:

Czesc :-)

Wyspalam się :szok: moje dwa dzieci jeszcze spia a ja biegam patrzę to na jedno to na drugie :-p

puchary wypolerowalam, zalegle nadalam kurierem ;-) tym przystojnym no wiecie ... ;-) ?
A Reszta rodzic nie zamierza ? do dzieła ! Dziś ładna data :-D zresztą kazda ładna brać się do roboty :-D
Jessso ile śniegu napadało :szok: a prezesowi wiosny się chce !!!! :-p

Idę się wywprysznicowac potem tu zawitam jak Cortin pozwoli ;-)

reklama
nacik czy Ty masz jakieś dopalacze?
dopiero wstałam i mam takiego lenia, że ogarniam z prędkością ślimaka:-D oczywiście noc oprócz bezsenności nie zaszczyciła mnie żadnym skurczyczkiem.:-(

co tu dzisiaj robić???????????

Do góry