reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Zanetka gratuluję przepchnięcia sprawy samochodu...ja jak się tu u Was zagnieZdZaLam to też miałam niezłe loty z autem;-)

Ja mam ze swoim autem cały czas jakieś loty. Dlatego się zdziwiłam, że przegląd przeszedł:-p

Czy tylko ja jestem przeterminowana?:szok::baffled: Nie licząc Annaroksany, która zapewne niedługo urodzi.

reklama
Martik pewnie urodziła, tylko nie ma jak dać znać bo z nikim sie numerem telefonu nie wymieniła.

Właśnie doszłam do wniosku, że znając moje ogromne szczęście, to nawet nie zdąże urodzić, bo mnie meteoryt trzaśnie :-D

Żanetka - poczekaj do niedzieli to też dołącze do przeterminowanych ;)

Sorki laski, to nie tak, że ja was nie dostrzegam czy coś, tylko przewertowałam listę lutówek a tam was nie było...

Annaroksana (do teraz - pewnie dzisiaj urodzi)
Żanetka_22
Kasiadz
Na_cik
Kaja.m
Gnidka
Kwasia
Paol1nka
Klowee
Smoniczka
Kingajanik
Sylwia_18
Ania1973G
Domikcw
Madziku
Dreamuś
MegiPegi
Agisan_75
Martunia!
Barbhp

no to 20!!! nie jest źle :-D
ja się dzisiaj wypisuje z tej listy :-p:-D:rofl2::yes:

Zanim ja się przeterminuję to wy po 3 razy urodzicie :-D:-D

Martik na swoim fb otrzymuje gratulację, więc może lada dzień się do nas odezwie i pochwali dzieciątkiem :-)

A wiecie co z Zuzą? ona miała mieć wywołanie i też cicho sza :confused:

Edit:

Dreamuś dzisiaj koło 20 jakiś koło Ziemi ma przelatywać :nerd:

Kasiadz, życzę ci z całego serca, żebyś się mogła dzisiaj z listy wypisać:-)

Dreamuś - wiadomości nie oglądasz? W Rosji przecież teraz panika na całego i spodziewają się następnych, a to o czym Smoniczka pisze, to jakas tam asteroida, która niby nie zagraża ziemi, ale ja tam wiem, że ona we mnie celuje :-D

no przyznam szczerze że ja z tych co z wyboru własnego tv w domu nie mają;)
a niusów dzis na necie jeszcze nie czytałam. kurde może powinnam robić zapasy jednak jedzeniowe a nie kosmetyczne?:baffled:;-)

reklama
dobra mamusiencje.... "idę" trochę odpocząć od lapka. poczytam sobie jakieś gazety.
powodzenia dla tych co zaczną rodzić jak mnie nie będzie;-)
kasiadz smacznego;)
buziaki kochane!

Do góry