Witam się niby wiosennie, ale jednak zimowo
Kwasia ja też po cc, ale mi pasa nie kazali kupować. No i w sumie mogę się "pochwalić", że obwód w pępku na dzień dzisiejszy mam o 2 cm mniejszy niż przed ciążą chociaż na wadze tego nie widzę.
Aga J a noworodek nie jest przypadkiem do 6 tygodnia? Nam tak w szpitalu mówili
Martuszka o brzuch pytałąm. Ginka powiedziała, że to są obolałe mięśnie, które 9 miesięcy się rozciągały, a potem nagle w 6 tygodni musiały wrócić do pierwotnej wersji. Mam się tym nie martwić, bo to zupełnie normalne i może występować nawet do pół roku. No chyba, że ból stałby się taki ciągnąco - szarpiący.
MegiPegi Kubusiowi żółtaczka całkowicie z oczu zeszła kilka dni temu, więc myślę, że nie masz się o co martwić. Moja pediatra mówiła, że przy karmieniu piersią może się utrzymywać nawet do dwóch miesięcy.
Pytanie do mam starszych dzieci. Jaki macie fotelik samochodowy? My musimy już z mężem oglądać się za nowym, bo Kuba lada moment wyrośnie z nosidełka. W ogóle jak to możliwe, że dzieci tak szybko rosną? Kubuś wyrósł juz z większości 62 i te "mniejsze" 68 pasują mu jak ulał

Doradźcie mi proszę coś z tym fotelikiem! Ja bym chciała taki co jest od 0-36kg czy jakoś tak. Żeby już na potem miał, ale żeby była funkcja leżenia jak będzie starszy, ale będzie spał w samochodzie. Help mi lejdis!