martuszka5
Fanka BB :)
Aga J, Blekinge- ja na trądzik przemywałam wodą i krem dexeryl (bez recepty). Ale moim zdaniem to po prostu musi samo przejsc, nie widzę super zasług kremu. Trwało to tak do 3 tygodni. To przemywanie tez nie za czesto robiłam, bo wiecie jak dizen z maluchem wyglada
czasu brak nawet na przemywanie 
Martik- no i juz sie nastraszyłam
Wasze dzieci to chcą lezec w tych lezaczkach-bujaczkach? Bo wczoraj zrobiłam 4 podejscie felka - wytrzymał 5 minut
Martik- no i juz sie nastraszyłam

Wasze dzieci to chcą lezec w tych lezaczkach-bujaczkach? Bo wczoraj zrobiłam 4 podejscie felka - wytrzymał 5 minut

. Szymek lubi siedziec w bujakach, ale pod warunkiem ze maja wlaczone wibracje. I zdecydowanie bardziej lubi hustawke w ktorej mu sie zdazy zasnac na godzine nawet, niz lezaczek ktory jest raczej na krotko- 10-15 min i aktualnie stoi w lazience i sadzam go w nim kiedy ide pod prysznic lub ogarniam pranie.
to ja wczoraj przez cały dzień uciułałam 80 ml, które mała zjadła na śniadanie po dwóch cycach. Bojciu dziewczyny robiłyście coś czy tak poprostu macie ?? Mam nadzieje że mnie kiedyś też to spotka bo właśnie delektuje sie karmii (swoją drogą bleeeeeee)