reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny

kiedy zaczynacie wprowadzać nowe dania do diety naszych maluszków i od czego zaczynacie,zastanawiam sie czy np. kaszkę podać rano czy na noc żeby np. maluszek lepiej spał :)

reklama
daisy ja na pewno zacznę od marchewki i jabłka po 4 miesiącu. z kaszką bardzo się spieszyć na pewno nie będę.
Starszy nie chciał po kaszce długo spać więc ona była na śniadanie lub w dzień, na noc samo mleko dawałam.

Lorena oj to się nacierpicie z tym pobieraniem:-( zdrówka Wam życze cobyście nie musiały tak często się badać!
Daisy ja zacznę od marchewki i jabłka po 4 msc jeśli chodzi o kaszkę to narazie nie wiem- musze doczytać, niech wypowiedzą się doświadczone mamusie:-)

Ostatnia edycja:
Co to ja mialam:)

Poli ja juz tez po cwiczeniach:)

Martunia moja tez tak charcze, czy nie wiem jak to nazwac, bylam u pediatry ale ouchowo oki, tylko troszke katarku:(

Daisy ja juz wprowadzilam, najpierw marchew, jablko, nastepny mam zamiar kartofel i dynie i tyle jak na pierwszy miesiac, zgodnie z tabelami zywienia...tylko ilosci mam wieksze bo moje dziecko uwielbia jablko i marchew:)
Kaszke moze dodam pod koniec do nocnego mleczka ale to tak odrobine, aby jej brzuszka nie zapchac.

Gocha i tak dluuugo wytrzymalas z tym karmieniem:)

reklama
Nam pediatra kazal niedlugo do mleka dodawac kaszke smakowa ryzowa:)

Mielismy dzis spotkanie z Axa w sprawie zalozenia konta oszczednosciowego dla naszego urwisa. Jak bedzie umowa to nie bedzie zmiluj, trzeba bedzie co miesiac odlozyc

Do góry