reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

martuszka u nas dokladnie tak samo, Robal zjada tylko połowę porcji a później albo się bawi butelką albo ją wypycha, smoczek też itp...

dreamuś ja bym chciała żeby moje dziecko spało do 8 u nas pobudka jest zazwyczaj pomiędzy 5 a 6...

reklama
U nas też ciemno jak nie powiem gdzie :wściekła/y: a mieliśmy się wybrać na rodzinny spacerek a tu d...

Poli ale pyszności :-) podeślij kawałek :tak: u mnie ze słodkiego to tylko herbatniczki :cool2:

chyba bym na rzęsach chodziła gdybym musiała się tak budzić ;-)
tak w ogóle witam weekendowo.
uciekam zaraz do kuchni upiec jakiegoś pyszniastego murzynka - żeby Ci poli nie było smutno, że sama jesz słodkie kalorie :-D

Hello:)
Dzieki za wsparcie:*

Dzis bylam z Iza w kinie i bylo suuuper, jak wrocilam to wieczorem jej proponuje ze bede ja odbierac wczesniej i odpuszcze jej jeden dzien przedszkola, zeby nie plakala, ale ona, ze nie, i ona i tak bedzie plakac:/ wrrrrr

Martuszka, Kwasia u nas powodem takiego slabego jedzenia byl zly smoczek, zmienilam na wieksze otworki i poszlo super:) moze i u Was taka przyczyna?

kwasia u nas normalnie tez jest pobudka miedzy 5, a 6 po niej godzina baraszkowania i maly dobija z godzinke snu potem.. tylko ja zazwyczaj juz nie:cool: ale dzsiaj przez kupe wszystko sie poprzestawialo i w efekcie mialam wstawanie jak za dawnych czasow (a to jeszcze smoczek wypadl i takie tam)mam nadzieje ze dzis bedzie juz dobrze.dzien byl megaupalny, oddaje szacun mojej glisdce, dzielnie to przezyl, a teraz padl, a wraz z tym nastala burza i deszcz.przespal swoja pierwsza burze;-)
trzymajcie kciuki, jutro moja pierwsza robotka po porodzie, w dodatku maly zostaje z dziadkami w godzinach mycia i usypiania.ciekawe jak oni to przetrwaja?????????

dziewczyny ja was blagam nie pokazujcie takich pysznosci. nie dosc ze zarzucilam cwiczenia to i powoli diete rozszerzam wiec jest groznie!
ok ide sie montowac w wyrze.
spokojnej nocy.

belle może rzeczywiście mały smoczek, spróbuje dać większy może coś ruszy chociaż ten co mam ma dziurę jak Berlin wielką i mleko samo leci więc dalej za mały? :( nie wiem...

a my byliśmy wczoraj u koleżanki na grillu i Robercik podrywał wszystkie ciotki ;)

reklama
Witam z rana :-)

Ależ u mnie piękne słońce. Jak nic trzeba się dzisiaj gdzieś wybrać, bo siedzieć w domku w taką pogodę to grzech :tak:

Wczoraj Madzia dała popis przy kąpaniu, w pewnym momencie ni z gruchy ni z pietruchy zaczęła się drzeć :baffled: żadne tulania i uspokajania nie pomogły. Dopiero jak cycek poszedł w ruch to się uspokoiła na tyle, że nie płakała. Nakarmiłam, położyłam do łóżeczka i o dziwo nawet bez problemu sama usnęła. I spało tak moje kochanie chyba do 5 rano (nie obudziła się jak zwykle ok 2). Dzięki temu ja się dzisiaj wyspałam :tak: Mam nadzieję, że ten jej płacz to był z głodu.

A ja chyba jednak coś jem nie takiego jak trzeba bo jednak te zielone kupska się powtarzają. Obstawiam nabiał. Wcześniej z nabiału to tylko mleko do kawy zbożowej, którą piję raz dziennie i kupska były ok. Ostatnio już sobie trochę odpuściłam i dwa razy były naleśniki z serem i makaron w sosie serowym. Potestuję, odstawię niektóre rzeczy i zobaczymy co będzie.

Życzę wam miłej niedzieli, a która nie ma słoneczka to dzielę się swoim :-)

Do góry