martuszka ja mam kubek niekapek aventa po 4 miesiącu... ale co z tego jak moje dziecko nie chce pić nic poza mlekiem! macie na to jakiś sposób?

pięknie z tego kubka pociągnął, ale jak zasmakował, że to nie mleko to już dalej pić nie chciał. z butelek też nie ruszy ani soku, ani herbaty, a woda to już w ogóle jest beeee
hej,
pogoda chyba powoli się naprawia..wczoraj byłyśmy na szczepieniu i o 3 w nocy Laura obudziła się z gorączką 38stopni, podałam czopek i temperatura spadła, teraz ma 37..czytałam o tym, że to normalne po szczepieniu ale kurde boję się i latam z tym termometrem cały czas..na szczepieniu mało płakała..nawet się cieszyłam, że tak dobrze to zniosła a tu ta gorączka.
Laura waży sobie 7600 i ma 73cm

mówią że duża, dla mnie to mały okruszek
normalne, że jest temp po szczepieniu. my dzisiaj w razie czego też zakupiliśmy paracetamol gdyby coś się działo. z Mikołajem nie było tego problemu, a teraz z Julkiem zobaczymy
aaa i w Pl twierdzą, że do 10 dni mogą się pojawiać skutki uboczne, tutaj że najgorsze będą pierwsze 24 godziny
ciszaaaaa... Mikołaj się osikał, ja niedobra powiedziałam, że go nie przebiorę jak mu tak dobrze się z tymi siurami chodzi.... :/ no to po jakimś czasie zawołał, że chce siku i faktycznie zrobił po czym błagalnym glosem powiedział, że chce do łóżka
i zasnął więc czeka nas dłuuugi wieczór.
poza tym jest słonko więc był cały czas na dworze to się wyszalał. Julek też śpi - nie wiem czy taki zmęczony, czy to efekt szczepienia.
dzisiaj jeszcze przed szczepieniem Julka ja weszłam do pobrania krwi i wiecie jaka tu jest beznadziejna pielęgniarka... no sympatyczna, ale jak pobiera krew to masakra. nigdzie mi z takim bólem nie pobierali jak ona tutaj! :/
aaaa i nasza lekarka do której wszyscy chodzimy jest w ciąży! nie wiem co zrobimy jak ona będzie na macierzyńskim bo do żadnego innego lekarza tutaj się nie przekonałam.