reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Martuszka ja tez myslalam o kubeczku dla Natki ale one maja duuuze dziury, wiec kupilam butelke z raczka do trzymania:))

Poli gratuluje uzebienia:))

Patik a Wam przewrotow:)

Moja Natka jakos nie ma checi na "nowosci ruchowe" zlosci sie jak jak klade ale nie rwie sie ani do siadania, pelzania czy nawet krecenia sie:(((

martuszka ja mam kubek niekapek aventa po 4 miesiącu... ale co z tego jak moje dziecko nie chce pić nic poza mlekiem! macie na to jakiś sposób? :wściekła/y: pięknie z tego kubka pociągnął, ale jak zasmakował, że to nie mleko to już dalej pić nie chciał. z butelek też nie ruszy ani soku, ani herbaty, a woda to już w ogóle jest beeee
hej,
pogoda chyba powoli się naprawia..wczoraj byłyśmy na szczepieniu i o 3 w nocy Laura obudziła się z gorączką 38stopni, podałam czopek i temperatura spadła, teraz ma 37..czytałam o tym, że to normalne po szczepieniu ale kurde boję się i latam z tym termometrem cały czas..na szczepieniu mało płakała..nawet się cieszyłam, że tak dobrze to zniosła a tu ta gorączka.
Laura waży sobie 7600 i ma 73cm:happy2:mówią że duża, dla mnie to mały okruszek:tak:
normalne, że jest temp po szczepieniu. my dzisiaj w razie czego też zakupiliśmy paracetamol gdyby coś się działo. z Mikołajem nie było tego problemu, a teraz z Julkiem zobaczymy
aaa i w Pl twierdzą, że do 10 dni mogą się pojawiać skutki uboczne, tutaj że najgorsze będą pierwsze 24 godziny :-D

ciszaaaaa... Mikołaj się osikał, ja niedobra powiedziałam, że go nie przebiorę jak mu tak dobrze się z tymi siurami chodzi.... :/ no to po jakimś czasie zawołał, że chce siku i faktycznie zrobił po czym błagalnym glosem powiedział, że chce do łóżka
shocked.gif
i zasnął więc czeka nas dłuuugi wieczór.
poza tym jest słonko więc był cały czas na dworze to się wyszalał. Julek też śpi - nie wiem czy taki zmęczony, czy to efekt szczepienia.
dzisiaj jeszcze przed szczepieniem Julka ja weszłam do pobrania krwi i wiecie jaka tu jest beznadziejna pielęgniarka... no sympatyczna, ale jak pobiera krew to masakra. nigdzie mi z takim bólem nie pobierali jak ona tutaj! :/
aaaa i nasza lekarka do której wszyscy chodzimy jest w ciąży! nie wiem co zrobimy jak ona będzie na macierzyńskim bo do żadnego innego lekarza tutaj się nie przekonałam.

Gosia- Felek tez nic nie chce pic :( Jak nie mleko to albo sie krzywi albo smieje i gryzie smoczek bezczelnie :)
Agisan- Felek 6300 a jutro konczy 5 miesięcy. Jest na najnizszym centylu, jeszcze nie wypadł z siatki wiec sie pocieszam że jest szczupły :) Jego tata ma 185 cm wiec mam nadzieje ze Felek go dogoni

martuszka ja mam dwa rozne kubeczki z Tommee Tippee i oba sa 4+, ale kluska moja jeszcze z butelki pije i to ze smoczkiem 0 bo z wiekszymi sie ksztusi sierotka losu moja;-) a jedyne co pije to jablko i melisa z Hippa, granulowana, cala reszta jest bleeee

Dziewczyny mam doła jak Was czytam Kostka waży tylko 5800 :(

moja Droga!

Szymek tydzień temu ważył 5300....Więc nie jest źle u Ciebie:-) Nam pani doktor powiedziała, że przybiera- bez szału, ale widać mleczko mu nie wystarcza, więc wprowadzamy jedzonko:tak: Poza tym powiedziała, że po prostu taka jest też jego uroda- jest szczupły i wysoki po rodzicach. Konkretnie po mamie:cool2:;-)

Napiszę tylko szybko do smoniczki i biegnę kąpać Laurusa, Nero linieje cały rok:-Dale to co się teraz dzieje to jakaś masakra:szok:słyszałam, że to dlatego, że kąpie się w zbiornikach wodnych..i to prawda bo skubaniec codziennie nad Wisłą jest jak sa upały. Możesz podawać biotynę ale czy ja wiem czy to coś da..bo te kłaki i tak muszą wypaść kiedyś:-)mój odkurzacz mówi, że nie ogarnia:-D

reklama
Dziewczyny mam doła jak Was czytam Kostka waży tylko 5800 :(

kochana !
moja Cortinka na 5 mies. wazyla 5,5kg a urodzona 3,4kg ;-) nasza pediatra nawey w siatki nie patrzyla przy niej ;-)
ona cale zycie poza siatkami byla ;-)
teraz 125 cm i 18-19 kg jak biegnie to modle sie zeby te jej patykowate nogi sie nie polamaly ;-)

Do góry