reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

ja tez linieje, ja tez !!!!!!!!!!
masakra ile mi wlosow wypadlo :szok:
prysznic sie zatyka po moim myciu wlosow :szok:a jeszcze moj Cortinek myzia mnie namietnie po twarzy i przy okazji lapie wlosy :szok: pozniej z jego malych lapsk wyciagam moje wloski kochaneeeeeeee :-p:sorry2: a jak sie slodko przy tym smieje :-D

reklama
Dzieki Dziewczyny!!! Tylko patrze po moich starszych latoroslach i one mimo, ze kazda jest innej budowy - na tym etapie mialy 6800 i 7100... Maz ma prawie 2 metry, moze trzecia zabka bedzie jeszcze inna... No nie wiem, nie wiem...

Agaod dzięki za odpowiedź, mój odkurzacz też niestety nie przerabia:( aż się boje myśleć co to będzie jak mała zacznie raczkować, chyba że jak Martuszkowy Feluś od razu pójdzie w tango :-D

Gosia B. moja kumpela żeby jej Kubuś pił wodę to dodawała jedną miarke mleka a czasem i mniej. Nie wiem czy to dobry pomysł w każdym bądź razie działał. Wtedy bez żadnych ceregieli wypijał np, 100 ml wody. Wystarczył mu posmak mleka :)

Tak mnie dzisiaj dziecko wymęczyło że aż mnie głowa boli. A tak poza tym to gratuluje wszystkim mamuśką które ćwiczą w domu - ja nie potrafie sie zebrać ;/ chodze na siłownie na basen ale żeby w domu ćwiczyć to niestety !! Może od lipca spróbuje.

Moja niunia niestety nie potrafi żadnych sztuczek w styl przewrót, ona jedynie sie śmieje cały czas zaciesza:-) i to do wszystkich nawet do obcych. Chwila powagi następuje w momencie kiedy jest w nowym miejscu poza tym banan z jej ust nie schodzi :-)

Cortina mnie włosy strasznie wypadały kiedy karmiłam, teraz niestety nie karmie i włosy nie wypadają.

Swoją drogą ciężko mi się było kiedy już pokarmu nie miałam i czasem mam ochote dostawić ją do cycka mimo że tam nic nie ma. Zapowiedziałam sobie że przy kolejnym dziecku żadne wesela komunie i chrzciny nie będą wchodzić w rachubę kiedy będe karmić. To właśnie po imprezach majowych moje cycki zmniejszyły produkcję.

Ostatnia edycja:
hejo. ale produkcja!!! u nas besz szału. 5 dzień mała drze się wieczorem jak upiorek!!! MA SA KRA!!!!!!!!!! w nocy co chwilę się budziła. o 3 wylądowala w naszym łożku bo już sił do wstawania nie miałam. o co kaman??

POLI brawo dla Leo:) oj zacznie się gryzienie:p
NUTKA boże...dobrze, że wszystko ok. moja też się krztusi i mlekiem i ślina, ale jak na razie ładnie odkaszluje.
BLEKINGE no no no jaki Aleksander smakosz jest:)
AGISAN moja waży 5,65 kg. kazali się nie przejmowac. w siatki też mi nie patrzą:-D nie wszystkie dzieci muszą byc klocuszki:)

jeszcze raz wielkie brawa dla Cwiczących!!! za chęci, motywację dla nas i za efekty!:)

a brawa dla niecwiczacych gdzie ?????????
czuje sie pokrzywdzona !
nikt mnie nie chwali ze siedze sobie cicho, grzecznie na laweczce !!!!!!
ciagle tylko zachwyt nad cwiczacymi :no: czuje sie odrzuconaaaaaaaaaaaaaaa !
moim laweczkowym przyjaciółkom pewnie tez przykro ! nie przyjacioleczki z laweczki ??? :-D;-):-p

amg mnie nawet cebulki wlosow bola ! masakra jakas, zrobilam wyniki krwi tylko oczywiscie zapomnialam ich odebrac :sorry2: ciekawe czy Cortin wyssal juz ze mnie wszystko czy prawie wszystko ;-)

moje cycko-szczurki poczuly sie dzis urazone jak bylam na szczepieniu z Cortinem, bo doktorka mi tu z nowosciami wyjechala a ja sie bardzo przywiazalam do cyckowania i moje cyco-szczurki beda zazdrosne jak Cortin rozsmakuje sie w jedzeniu czego innego niz mleko szczurkowe :dry::-(

reklama
To brawo dla niećwiczących że szał Ewki ich nie dopadł....

Ja po spotkaniu ze swiadoma mamą intymnie...było dosyć nudno, ale nadrobiłam ploty z koleżankami
Lenka wzbogaciła sie o sloiczki gerbera,

Agisan my na ostatnim szczepieniu tez całe 6kg wiec nie jestes sama;-)

Ja dzisiaj poćwiczyłam skalpela

U nas posmakował kalafior...prawie cały sloiczek dzisiaj lena zjadla

Do góry