Asia za masowane brzuszka moja psiapsiółka dostała zj**kę od gina
nie można bo może doprowadzić do skurczy...oczywiście nikt nie mówi o tym żeby w ogóle brzuszka nie dotykać ale wiadomo pilnować się przed jego masażami 
Ja dziś wstałam no i oczywiście powoli zaczyna się to co w ciąży z Zuzikiem właśnie w granicach 4 miesiąca...krew z nosa
kapała i kapała i przestać nie chciała...jak już się zaczęło to pewnie co drugi dzień już tak będę miała...
nie można bo może doprowadzić do skurczy...oczywiście nikt nie mówi o tym żeby w ogóle brzuszka nie dotykać ale wiadomo pilnować się przed jego masażami 
Ja dziś wstałam no i oczywiście powoli zaczyna się to co w ciąży z Zuzikiem właśnie w granicach 4 miesiąca...krew z nosa
kapała i kapała i przestać nie chciała...jak już się zaczęło to pewnie co drugi dzień już tak będę miała...
zaczęłam się strasznie martwić jak to może wpłynąć na dzieciątko, tyle badań to nie była fanaberia, pare razy miałam plamienia i sprawdzaliśmy czy z dzieciątkiem wszystko ok - później okazało się, że plamienia pojawiają się bo na szyjce zrobił mi się jakiś okropny polip. Teraz jak już znamy źródło jestem spokojniejsza, ale martwie się bo nie wiem czy mojemu Kropkowi nie zaszkodziłam w jakiś sposób