• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

Dorcia dzięki za informację o warsztatach, ja też się zapiszę na te w Łodzi, widzę dziewczyny że przed Wami pierwsze usg prenatalne, a ja już czekam niecierpliwie na kolejne, które mam w połowie września :)

reklama
1 usg prenatalne za mną, przyszły wyniki testów z krwi, powinno być ok ; następne około 20 tyg więc pod koniec września jakoś

właśnie po raz kolejny zostałam "słomianą wdową" mężulek wyjechał do pracy :-( jak ja tego nie lubię :no:

Dziewczyny czy Zor sie odzywala? Lista lutowek ktora prowadzi stoi w miejscu :-(

No wlasnie, nie wiem czy czytalyscie ale musimy wybrac z posrod siebie 2 moderatorki naszego forum!!! jestem chetna by byc jedna z nich, jesli sie zgodzicie oczywiscie :-)

Ostatnia edycja:
MadziaSek jeśli jesteś chętna to moją zgodę otrzymujesz :-)

Chyba idzie jesień... tak brzydko, pochmurno i deszczowo, do tego zimno jak nie wiem... już się obawiam przeziebień, ledwo się ochłodziło a ja już kicham:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry