Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam załamana i straciłam pokarm, co wprowadziło mnie w lekką depresję, miałam się za najgorszą matkę na świecie, bo karmiłam mm. U Nas w PL jest tak propagowane karmienie piersią, że bałam się nawet przyznać lekarzowi, że karmię mm. Jednak jakoś z tego wyszłam, dzięki wsparciu bliskich
Teraz znów nerwica, dobrze, że jest forum, troszkę zapominam o lękachRadzenie sobie z nerwicą bez leków jest cholernie ciężkie....i nawet ta myśl wprowadza mnie w coraz bardziej nostalgiczny nastrój... ahh te kobiety i te hormony
![]()

Zor szczerze mowiac nie rozumiem.. angel przeciez oddala Ci wszystkie honory co do tego tematu. Chill out laski, nie mozemy sie teraz denerwowac![]()
Zor to tylko forum i glupia lista...skopiuj ja i wklej sama. Co A roznica kto ja wklei...ehh te hormony ;-)
angelstw raczej nie słyszałaś mojego głosu, widziałaś co najwyżej literki ;-) a te mogą być np drukowane szczególnie jeśli używasz ts3 i masz zakodowany klawisz capslock. Miałam Cię wesprzeć i zrozumieć, że skasowałaś mój wątek?Dziewczyny. Mi tu nie chodzi o to która ma rację która jej nie ma.
Nie zrobiłam niczego celowo, a już na pewno nie było moim zamiarem sprawienie komukolwiek przykrości.
Zor odebrała to bardzo osobiście - miała do tego prawo. Ale nie podoba mi się i nie pozwolę sobie na to żeby ktoś podnosił na mnie głos tylko dlatego że chciałam dobrze, albo nie zrobiłam czegoś tak jak ktoś by to chciał.
Myślałam że znajdę tu wsparcie i zrozumienie, ale dzisiejsza postawa Zor mocno mnie zaskoczyła.
I tak nie ukrywam, że się zdenerwowałam bardzo tym wszystkim co tu skierowała w moją stronę, a nie powinnam tak jak każda z nas.
Zor kilka dni temu wspomnialam o uzupelnianiu listy ktora wisiala od dluzszego czasu i sama bym sie za nia wziela, bo uwazalam ze powinnam.
Wiecie co musze sie zaczac ograniczac z jedzeniem bo czuje ze doslownie tyje musze uwazac bo to sie wymyka spod kontroli od poczatku ciazy utylam 5,5 kg jak tak dalej pojdzie to utyje do gigantycznej wagitylko co ja mam jesc? Tyje od wszystkiego
co jedynie bym chciala to zeby piersi po ciazy mi zostaly takie jak teraz mam baardzo mi sie podobaja
jeszcze nigdy nie miałam tak dużych he he
dobranoc
![]()
Hej Mamusie :-) u mnie dzisiaj spadek formyformyformy , wieczorem już się nospa ratowalam, bo tak mnie brzuch boli. Mam nadzieję, że z Malenstwem wszystko dobrze. Już nie mogę się doczekać środowego usg i oglądania Kruszynki :-)
Zor, dobrze że to nic groźnego i z Maluszkiem jest wszystko dobrze :-) A tsh masz w normie? U mnie taki efekt dawał za niski tsh.
co do tsh to w sumie nie wiem
w grupie razniejzor ja tez biorę luteine 200mg na dzień gin mówił ze będę ją brać prawie do końca ciąży biorę ja od początku ciąży tez myślę ze to wina hormonów bo mało jem i staram się zdrowo a tu tyje hmm![]()