Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zajrzyj na wrześniówki 2012, dzisiaj koleżanka urodziła, ma chłopca z września 2012 i od dziś bliźniaki. I na pewno da sobie radę. Ty również, więc głowa do góry. Na sierpniu 2014 oprócz niej jest jeszcze druga dziewczyna w bardzo podobnej sytuacji, także głowa do góry.AsiaSzw... no to jesteś pierwszą osobą, która mi zazdrości. Od wszystkich słyszę zazwyczaj "oj bidulka, jak ty sobie dasz radę"![]()
U mnie podobnie, test pozytywny, dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, byłam pewna, że zobaczę machające dziecię, a tam tylko pęcherzyk, który wskazuje na ciążę 6t5dc. Czekamy 2 tygodnie na rozwój. Lekarz jest pewien, że owulacja się musiała przesunąć i stąd młodsza ciąża. A ja muszę w to wierzyć.poza tym dziwna sprawa , 2 testy wyszł pozytywnie , lekarz już na pierwszej wizycie nie był pewien czy to ciąża i mówil , ze to ok 5 tyg . A wczoraj kiedy mialam iść zobaczyc czy bije serduszko to mówił , ze jest to 5 tydzień i tylko jest pęcheżyk . Zwariowałam i już sama nie wiem. Stwierdzil ,ze to ciąża , a jak się pomylil ??? moze to okres normalny? pomocy![]()