reklama

Luty 2015

Moja tez slabiej sie rusza mysle ze to dlatego ze juz ma malo miejsca zalezy tez to od ulozenia dzidzi tego ze sie chyba przestawila i w dzien duzo spi a zauwazylan ze w nocy szaleje :-D po drugie w dzien moge do niej gadac i to daje marne skutki mimo ze daje znaki ze nie spi ale delikatne ale jak moj m do niej zaczyna mowic i cmokac od razu pokazuje ze go slyszy i dosc mocno sie wtedy wyciaga az to czasami boli :-D.. Tak sie zastanawiam od ktorego tyg robia ktg polozne w przychodni obowiazkowo? Karola a kiedy masz wizyte?

reklama
Monia u mnie było tak samo aż do wczoraj bo zawsze jak kopała i dawał rękę to automatycznie cisza a wczoraj podskakiwała i mówię daj może dziś będzie Twój dzień i faktycznie skopała kilka razy rękę tatusia a jaki tatuś był wzruszony cieszył się jak dziecko a w oczach widziałam że miał łzy, :-):-):-)

Mam nadzieję,że mój synek będzie jak ojciec - lubił robić wszystko sam:P bo jak będzie tak za mną łaził to oszaleję!
Karolina to prawda, dzieciaczki mają coraz mniej miejsca i jak się ułożą dupką do góry to można ledwo co je czuć.
Ladyli fajnie się masz, że się wzruszył. Mój mąż to od tygodnia nawet nie pyta co u nas i jak się czujemy. Jak coś mówi to mały od razu wariuje, bo uwielbia jego głos, a on jak kamień i nawet nie chce brzucha dotknąć.
:(

Natchnęłyście mnie dziewczyny żeby prać już ubranka wiec dziś postanowiłam policzyć ile czego mam bo kupowałam i odkładałam do szafki i jak mi czegoś brakuje to dokupię jeszcze i kupie płyn do prania i zacznę robić małe wielkie pranie i prasowanie, bo w sumie miałam zamiar po nowym roku ale teściowa poradziła mi ze jak się boje ze mi się zakurzą ubranka to włożyć je do poszwy na poduszkę i będzie git, wiec tak zrobię tylko nadal nie wiem czy kupować te płyny dla dzieci czy faktycznie tak jak mi koleżanka radziła vizir sensitive bo czytałam o viirze opinie innych mam i polecają,

reklama
Lady to jest kwestia indywidualna. Moj syn mial azs i nie zaryzykowalabym prania w niczym innym niz dzieciowy proszek. Bo jiz w ogole bym zwariowala co mozE go uczulac.
Ja dzisiaj wypralam dzisiaj juz ogolnie 3 pralke.
Jeszcze na pewno 4 mnie czekaja. Lacznie z pieluchami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry